Четвъртък, 18 август – Късмет, успех и напредък

Днес орбитите на Венера и Юпитер образуват ъгъл от 120 градуса. В традиционната астрология Юпитер се свързва с големия късмет в живота, а Венера – с любовта, красотата, хармонията и благополучието, справедливостта и висшето познание, така че днес очаквайте да ви се случат много хубави неща.

Планетарният тригон ще се отрази благоприятно на личния ви живот. Очакват ви нови запознанства, внезапно увлечение или засилване на любовта към досегашния ви партньор. Възможно е да получите предложение за брак. Най-красивото предстои!

Венера и Юпитер ще ви заредят с много оптимизъм, сърдечност и дружелюбност. Ще се чувствате като Гьоте, който възкликва във „Фауст“: „О, миг, поспри. Ти тъй си хубав“.

Представителите на отделните зодии е добре да обърнат внимание на следните особености:

Овни, запитайте се най-накрая какво искате: усещането, че сте стъпили здраво на краката си или постоянното търсене на идеалите ви.

Докато вие седите и мислите какво трябва да направите, другите вече са започнали да действат и вие рискувате да останете най-отзад и да не получите нищо.

Телци, бизнес сделките ви ще се развият по възможно най-благоприятния за вас начин. Приходите ще зависят само от вашите усилия, постоянство и съобразителност.

Близнаци, днес ще научите, че скоро ще трябва да говорите пред доста голяма публика. Много е вероятно да се наложи да представяте новите продукти или услуги на компанията ви. За да бъдете по-убедителни от всякога и за да впечатлите всички, е добре да започнете да се подготвяте.

Раци, днес е добър ден за изграждане на дългосрочни планове. Като истински ясновидец, ще можете да взимате решения, виждайки какво ще се случи няколко хода напред.

Лъвове, днес една случайна среща може коренно да промени професионалния ви живот. Най-вероятно тази среща ще се случи на път за работа, особено ако промените обичайния си маршрут.

Деви, днес бъдете в бойна готовност – има риск да изпуснете много добра бизнес оферта. Сега е подходящ момент да поработите малко извънредно. Вашето усърдие ще вдъхнови служителите ви и за съвсем кратко време ще изстреля компанията ви в топ десет.

Везни, днес внимателно обмислете линията си на поведение спрямо колегите и шефовете. Ако постъпвате нелогично и некоректно спрямо тях, ви очакват неприятни последици.

Скорпиони, дръжте се така сякаш сте началник. Не бързайте, внимателно обмисляйте всяко решение, отчитайки как ще се отрази на всекиго в компанията, в която работите. Фокусирайте се не толкова върху количеството, колкото върху качеството на крайния продукт.

Стрелци, днес мнозина ще открият във вас своя ролеви модел.

Бъдете наистина пример за подражание – не си позволявайте излишни глезотии. Бъдете класа.

Козирози, днес всичко ще ви пречи, като се започне от метеорологичните условия и се стигне до политическата ситуация в страната. Причината е ясна – просто не ви се работи. Излезте в отпуска – защо да се измъчвате повече?

Водолеи, днес лесно ще давате обещания, но изключително трудно ще ги изпълнявате. Вашият мързел ще възтържествува над здравия разум и чувството за дълг. Е, понякога трябва да приемете загубата, но не си позволявайте да ви нокаутират повече от един път.

Риби, ако имате възможност, инициирайте благотворителна кампания – вашата помощ ще е двойно по-ценна днес, тъй като ще помогне, както на хората, за която е предназначена, така и на вас – в близко бъдеще.