Четвъртък, 10 март – Чувствителни към чуждите проблеми

Този четвъртък Меркурий преминава в знака на Риби, където ще остане около 18 дни, преди да навлезе в знака на Овен.

Когато Меркурий е в Риби, ние ставаме по-чувствителни и имаме по-богато въображение. Ние сме по-възприемчиви към проблемите на другите хора, когато те ни ги споделят. Отворени сме и към преживявания в сферата на литературата, театъра, поезията, музиката и изкуството.

Ако започнат да ви измъчват отрицателни мисли, трябва да анализирате откъде са ви хрумнали и да им противодействате. Страховете се побеждават, като си кажете, че все пак вие сте по-силни от тях и има висша сила, която ще ви помогне. Започнете деня с разходка.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес е препоръчително да излезете от зоната си на комфорт и да поработите усилено, за да спечелите повече. Иначе по-късно ще съжалявате за незадоволителното си финансово състояние. Днес е благоприятно време да инвестирате в изкуство.

Телци, днес ще имате възможност да поразсъждавате над дилемата какво е в действителност полезно за вас и какво не. Благоприятен ден да научите нещо повече за навиците и принципите на успелите финансисти, инвеститори и предприемачи.

Близнаци, този четвъртък е благоприятно време да помислите за спестяванията си, за осигуряване на странични доходи и за намиране на начин как парите да не изтичат измежду пръстите ви.

Раци, насочете усилията си към постигане на финансови печалби. Колкото повече усилия влагате, толкова повече ще спечелите в дългосрочен план.

Лъвове, днес ще се радвате на всичко онова, което сте спечелили в последно време. Ще можете да се похвалите със завидна проницателност по финансовите въпроси през втората половина на деня, така че се възползвайте максимално от нея.

Деви, днес, в зависимост от това колко енергия влагате в работата си, толкова дивиденти ще извлечете от нея в бъдеще. По-късно през деня ще ви върви в покупката на кола или жилище.

 

Везни, денят се очаква да бъде спокоен и приятен във всяко отношение. Ще се справите с всякакви неприятности и трудности, при условие че проявявате характер и не влизате в конфликт с никого, особено за пари.

Скорпиони, препоръчително е да не споделяте с никого плановете си и да действате, вслушвайки се в гласа на интуицията си – тя ще ви подскаже какво решение е добре да вземете и как най-бързо да реагирате.

Стрелци, днес ще е отличен ден за планиране големи покупки и придобивки, но те по-скоро ще зарадват близките ви, а не вас самите.

Козирози, отложете пазаруването днес – ползата от новите ви покупки би била по-малка от загубата. По-добре е да преразгледате плановете си за бъдещето и да изберете онова, което е в рамките на бюджета ви.

Водолеи, звездите днес ви обещават печалби, при условие че проявявате по-голяма съобразителност и действате внимателно.

Риби, днес много от вас ще имат шанс да подобрят материалното си положение и ще намерят нов източник на доходи. Звездите ви обещават приятни преживявания, при условие че в последно време не сте теглили голям кредит.