Сряда, 28 септември – Напред с издръжливост и постоянство

Орбитите на Марс и Сатурн днес се пресичат в ъгъл от 120 градуса. Това ще засили вашата издръжливост, решителност, твърдост и постоянство.

Точно сега мнозина от вас имат нужда именно от тези ценни качества. Днес ще се справите с всички недовършени и трудни неща, с които не сте се осмелявали да се захванете от ужас, че ще ви отнемат много време.

За представителите на отделните зодии е важно да имат предвид:

Овни, днес непрекъснато ще се разсейвате от външни стимули. Фокусирайте се върху графика си с приоритети, защото има риск да пропуснете важна трансакция.

Телци, не позволявайте на вашата отзивчивост да заработи против вас – първо помислете за вашите бизнес сделки и инвестиционни проекти, а после помагайте на бизнес партньорите си.

Близнаци, днес подхождайте към всичко, свързано с работата ви, с чувство за хумор. Опитайте се да направите всичко по силите си, за да гарантирате, че нито един от проблемите ви на работното място няма да ви развали настроението.

Раци, спрете непрекъснато да търсите съвети от бизнес партньорите си. В противен случай те силно ще съжалят, че са ви избрали за сделките си. Научете се, в случаите когато е наложително, сами да взимате решения и да носите отговорност.

Лъвове, днес няма да се налага да ви напомнят, че работата не е заек да избяга. Все пак не изоставяйте задачите си, които не търпят отлагане, за да не трябва после да се криете от началниците си като заек от вълци.

Деви, днес бизнес партньорите ви могат да се опитат да ви измамят. Не се самообвинявайте, че до този момент винаги сте им гласували доверие. Решително им обяснете, че сте разкрили намеренията им и ако съзнават грешката си, им дайте втори шанс.

Везни, днес финансовите ви затруднения ще се решат някак от само себе си. Ще получите заслужените си бонуси за добре свършената работа.

Скорпиони, не бъдете твърде сериозни днес. Бъдете себе си и така по-лесно ще намерите начини за решаване на всичките си проблеми.

Стрелци, днес ще трябва да поработите доста. Но нека това да не помрачава доброто ви настроение. Бъдете търпеливи – изживейте пълноценно този ден, защото утре всичко ще бъде много по-лесно и трудно ще си спомняте от какво толкова сте били напрегнати предишния ден.

Козирози, днес ще имате немалко тревоги в личния си живот. Те ще ви затруднят да си изпълните непосредствените служебни задължения. Постарайте се едното да не пречи на другото по никакъв начин.

Водолеи, почти се приближавате до заветната си цел. Не позволявайте на съмнението да ви отнеме радостта от победата – всичко, което сте направили до днес за постигането на намерението си, е било правилно.

Риби, днес ще трябва да положите много усилия, за да задържите размера на приходите си. Внимавайте да не съсипете репутацията на компанията си с необмислени действия.