Сряда, 25 август – Неясноти и недоразумения

Меркурий е в опозиция с Нептун. Двете планети се свързват с влиянието върху различни човешки качества.

Меркурий отговаря за логиката, ясната мисъл, изразяването и артистичността – все неща, необходими в ежедневието. Нептун е ориентиран по-скоро към възвишеното – засилва усещането, че животът тук на земята не продължава вечно, а е сравнително кратък. И заради това човек трябва да се подготвя за отвъдния свят.

Сблъсъкът между различните влияния на тези две планети ще се отрази като липса на концентрация, забравяне, неточности и грешки.

Дори и ако успеете да се справите с тези негативни влияния на планетите, то това не означава, че и хората около вас ще го направят. Заради това трябва да внимавате да не станете жертва на измами, да не бъдете объркани от невярна и неточна информация.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните, заети в сферата на развлекателния бизнес, ще се почувстват изоставени. Това обаче не означава, че трябва да изпадат в униние. Препоръчително е да слушат вътрешния си глас и да се стремят и в този труден за тях период да изразят творческото си аз. Вечерта ще я прекарат с хора, които са в състояние да чуят музика в мълчанието им.

Телците ще искат да постигнат максимални резултати с минимум усилия. Ще зависят изцяло от късмета си, а той днес може и да не е на тяхна страна. Напълно е възможно да се окаже, че разчитат най-големият мошеник да им свърши работата.

Близнаците, работещи в сферата на комуникациите, ще имат чувството, че денят им е песен. Възможно е обаче към кря на деня да бъдат изправени пред сериозно бизнес предизвикателство. Ако си дадат сметка кои са приоритетите им, лесно е намерят решение.

Раците ще са водени от инстинктите си. Но ако са добър слушател, ще разширят възможностите си за използване на различни финансови потоци.

Лъвовете може и да не успеят да изпълнят в срок ангажиментите си. Не трябва обаче да си позволяват да се депресират. Щом работят отдадено, ще постигнат целите си.

На Девите ще им се наложи да вложат двойно повече усилия в сравнение с техните партньори в изпълнението на обща бизнес сделка. Добре е да охладят страстите и да са приятелски настроени към всички.

Усилията на Везните ще бъдат оценени. Емоционалната им уравновесеност ще им помогне да се измъкнат от деликатни ситуации. Възможно е да получат предложение за повишение.

Скорпионите ще са толкова погълнати от работа, че ще забравят да обядват и вечерят. Тяхната концентрация и спортна агресия ще ги превърне в конкуренти, които никой не може да пренебрегне.

Стрелците вероятно ще получат телефонно обаждане, което ще ги разконцентрира за доста дълъг период от време. Ще бъдат притеснени дали ще могат да изпълнят ангажиментите си към най-близките си. Има риск да не си овладеят емоциите и после горчиво да съжаляват.

Водолеите постоянно ще се оплакват – от времето, Космоса, планетите. Денят за тях ще е пълен с предизвикателства, но ако останат концентрирани и пренебрегнат всякакви външни влияния, ще изпълнят ангажиментите си като победители.

Рибите ще почувстват бизнес партньорите си като стари приятели. Ще искат да помагат на всеки. Ще успеят да реализират желанието си особено ако предложат интелигентен подход при решаване на заплетени казуси и дългогодишни спорове.