5 интересни преживявания, които не са за пропускане на Scarlet Lady

Основаната преди 6 години американска круизна линия Virgin Voyages наистина знае по какъв начин да ощастливи своите пасажери. И да ѝ се получи идеално. Изброяваме 5 от най-незабравимите преживявания на борда на Scarlet Lady („Алената Дама“) – най-новата звезда на Virgin Voyages – свързани с програмата ѝ Summer Soirée Series:

 

1. Изискани вечери в ресторанти, отличени със звезди „Мишлен“

Повечето хора са запознати с факта, че заведенията, наградени с една от звездите на „Мишлен“, са, ако не най-добрите, то си делят първите места с най-луксозните ресторанти в света. Затова не е никаква изненада, че измежду 20-те места за хранене на Scarlet Lady се намират и такива от ранга на „Мишлен“. Поради тази причина е препоръчително да си резервирате маса, ако не искате да чакате прекалено дълго да се освободи някоя. А ето и списък с четирите най-интригуващи ресторанта, според мнението на журналистката Натали Кларксън:

The Wake –  славещ се с вкусните си стекове и морска храна, осигуряващ една наистина прекрасната гледка през прозореца;

Pink Agave – мексиканският ресторант, който веднага пленява с интериорния си дизайн, дело на Том Диксън;

Gunbae – уникално корейско барбекю, където ви очаква соджуто (традиционна корейска алкохолна напитка, напомняща на водката);

Test Kitchen –  там не само ще опитате всякакви изискани блюда, но ще може и да станете част от готварското училище, което ги приготвя.

 

2. Време е за шоу

В интерес на истината, Virgin Voyages е работила с някои от най-талантливите и иновативни продуценти, директори, хореографи и артисти в сферата на круизните забавления. Затова не бива да пропускате следните културни програми на Summer Soirée Series:

Duel Reality („Реалити дуел“) – преразказ на известната творба на Уилям Шекспир „Ромео и Жулиета“, с малко щипка цирково изкуство;

Phantom Folktales („Фантомски приказки“) – мистериозен певец се появява по всяко време и навсякъде на кораба, като пее и разказва на пътниците най-различни загадъчни истории;

Never Sleep Alone („Никога не спи сам“) – сексологът Др. А дава най-различни закачливи съвети в кабарето на кораба, но бъдете предупредени, че те не са подходящи за хора с наистина слаби сърца.

 

3. Отпочинете, поглезете се и се радвайте на живота

„Алената Дама“ се е „погрижила“ за всичко… След дълга и забавна нощ можете да си запазите час в СПА центъра на лайнера. Може да се насладите на релакса, докато гледате магическия танц на океанските вълни и усещате богатия аромат на морския бриз. Част от подмладяващите процедури включват сауна, масажи, парна и кална баня.

 

4. И фитнесът идва с вас

А за да не „скучаете“ по време на дългото пътешествие към Бахамските острови, на борда е осигурено предостатъчно място както за джогинг, така и за провеждането на всякакви класове – от сутрешна йога до гореща зумба. Разбира се, за любителите на бокса, фитнеса и баскетбола също е помислено.

 

5. Мистериозната изненада

За пасажерите е замислена и специална вечеринка – Splash of Scarlet Night („Аленовечерен плисък“) – заредена с множество забави и игри. Ала до този момент мероприятието остава все така обгърнато в мистерия. Ето защо за Scarlet Lady може да разберете повече или да резервирате вашето бъдещо пътуване на този линк – https://www.virginvoyages.com/ .