Сряда, 17 август – Озарения и проблясъци

Положителното взаимодействие на планетите Меркурий и Уран ще продължава да ви се отразява заради ъгъла от 120 градуса, в който се пресичат орбитите им.

Те ще са в особено съчетание, тъй като Меркурий се свързва с конвенционалното мислене, а Уран – с налудничавите идеи.

Ето защо откривателите и изобретателите днес ще достигнат до впечатляващи резултати в работата си. Онези от вас, които се занимават с писане, също ще се чувстват галеници на съдбата. Очакват ги невероятни озарения и проблясъци.

Ще имат късмет и онези от вас, които по някаква случайност днес се захванат с работа, която друг път не са практикували. Ще бъдат подпомогнати от звездите заради желанието си да оползотворят времето си за нещо добро за общността, в която живеят.

Представителите на отделните зодии е добре да обърнат внимание на следните особености:

Овни, днес звездите не ви препоръчват да напомняте на шефа си за обещание, което ви е дал преди доста време. Едва ли това ще го стимулира бързо да си спомни. Но много лесно ще си намерите недоброжелател в негово лице.

Телци, денят обещава да бъде спокоен и тих. Ако очаквате ярки преживявания, не отказвайте поканите, които ще получите вечерта.

Близнаци, бъдете разумни, предпазливи и дори донякъде мнителни, тъй като всяка ваша грешка може да доведе до неприятни последици вбъдеще. Сега имате нужда от работа и пари – така че не си струва да ги рискувате.

Раци, ако търсите отговор на въпрос, който ви измъчва от доста време, опитайте се да намерите решение в специализираната литература. Променете гледната точка и всичко ще ви стане ясно.

Лъвове, днес не бъдете безпощадни към подчинените си. Дайте си сметка, че това не са роботи, които ежедневно могат да се справят с гигантското количество работа, което им възлагате. Бъдете по-човечни.

Деви, не манипулирайте и издигайте авторитета на хората, с които работите. Това ще се отрази добре и на бизнеса ви.

Везни, днес, колкото и да ви се иска да предприемете активни действия, за да постигнете целите си, всичко ще се обърка напълно. Усилията, които ще положите, ще бъдат незначителни за пробива, който трябва да направите. Заредете се с търпение и се придържайте към принципа – капка по капка – вир става.

Скорпиони, вашите конкуренти са разхлабили хватката си, така че ще успеете да спечелите в надпреварата със скоростна реакция. Колкото по-активно действате, толкова по-напред може да стигнете!

Стрелци, опитайте се да обмислите какво точно трябва да подобрите и започнете незабавно да действате на всички фронтове. Усилията и енергията, която вложите днес в нещата, които правите, няма да бъдат излишни и ще ви помогнат за кариерното ви развитие.

Козирози, днес ще имате шанс да промените много от нещата в живота си. Основното е да не се страхувате да направите първата стъпка и да рискувате дори в момента да работите нещо, което ви устройва. Ако рискувате, ще получите много повече, отколкото имате, така че решението е във ваши ръце!

Водолеи, днес трябва да решите важен въпрос в сферата на деловите ви взаимоотношения с външни партньори. Имайте предвид, че те имат едно неприятно качество – да ви провалят в последния момент.

Риби, препоръчително е да обсъдите всички подробности по вашия проект с шефа си. Може да му хрумнат нови идеи, които може да не ви се сторят брилянтни, но ще ви донесат невероятни ползи за бизнеса.