Сряда, 14 юли – Потребност от разбиване на рутината

Днес ще изпитате необходимост да разбиете рутината. Около обяд Луната образува тригон с Уран, което ще предизвика във вас желание да сложите край на определени действия, които извършвате всекидневно, а ви изтощават със своята неефективност.

Ще ви се прииска да се измъкнете от ежедневието, за да направите нещо необикновено.

Стремежът към свобода също ще е силен този ден. Той традиционно е свързан с влиянието на Уран. Ако сте доволни от начина, по който протича животът ви, всичко е наред, ако ли не –попадате под въздействието на Уран, заради което силно желаете да прекрачите кръга на постоянно повтарящите се ваши недотам добри навици

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

За Овните днес е подходящо време да вземат важни решения по отношение на търговията, която развиват, на фондовата борса.

Ще имат късмет, ако се занимават със спекулативни сделки. Трябва обаче да действат не толкова самоуверено и самонадеяно.

Телците е добре да са по-спестовни. Да се наслаждават на времето, което прекарват със семейството си. Да не се превръщат в ходещи ЕЛКИ, а да се насладят на това, което имат.

Близнаците трябва да избягват да взимат важни решения, свързани със започването на нов бизнес или със смяна на работата с цел спечелване на повече пари. Звездите не са в тяхна полза и намеренията им могат да се провалят.

Раците ще жънат успехи, благодарение на контакти на членове на семейството им. Техни минали инвестиции ще им осигурят спокойствие и финансова стабилност. Ще бъдат доволни от това, което са постигнали и притежават.

Лъвовете ще изпитат силно желание да увеличат състоянието си, за да живеят с размах. Ще искат и да са полезни на другите. Може да им се прииска да се занимават с благотворителност.

Девите днес ще имат разходи, свързани със здравето. Ще купуват лекарства. Възможно е да им се наложи да закарат колата на ремонт или да повикат майстори в дома си.

Везните ще имат късмет при участието си на търгове и когато кандидатстват за изпълнение на обществени поръчки.

Скорпионите ще сключат сделки с големи международни компании. Техни колеги на по-високи позиции в други организации ще им помогнат да разширят бизнеса си.

Стрелците ще имат шанс да работят с хора от чужбина, от които ще научат много. Новите умения и знания ще се отразят благоприятно на финансовото им състояние.

Козирозите ще трябва смело да се изправят срещу проблемите, които имат с неуредени имуществени въпроси. Днес ще им се наложи да си подредят приоритетите като по конец.

Водолеите ще се справят с всички предизвикателства на финансовия фронт, ако мислят рационално. Само силното нежелание да бъдат малко по-спестовни може да се окаже пречка за тях.

Представителите на зодия Риби днес ще планират ефективно инвестициите си и ще са доволни, че не са прахосали всичките си спестявания.