Снимки на една кралска особа в градския транспорт

Принц Хари и Меган Маркъл наскоро бяха публично критикувани за честите си пътуванията с частен самолет. Херцогът и херцогинята на Съсекс имаха три различни частни полета в рамките на един месец, веднага след като призоваха хората да се запознаят по-подробно с климатичните промени, което несъмнено предизвика масова негативна ответна реакция.

За разлика от звездната двойка и може би за изненада на мнозина, редовно може да се види в градския транспорт да пътува кралица Елизабет II. Нейно величество е известна, че пътува с влак, автобус и дори с метрото в Лондон, когато графикът й позволява. Business Insider събра най-веселите снимки на кралицата, возеща се с обществен транспорт.

Кралица Елизабет може да е монархът на Обединеното кралство, но това не означава, че тя няма да се качи в автобуса като обикновен гражданин.

При възможност, кралицата използва също и метро, за да достигне своята крайна дестинация по-бързо.

Като всеки лондончанин, нейно величество разбира колко е тудно пътуването в обществения транспорт в пиковите часове.

И кралицата, и принц Филип са пътували с влак през годините.

Меган Маркъл също разбра какво е да пътуваш с кралицата. През 2018 г. двете дами поеха през нощта с влак до Чешър, за да присъстват на първия си съвместен анганжимент на следващата сутрин.

Известно е, че кралица Елизабет II се наслаждава на живописните маршрути при пътуванията си.

Тя може да е кралицата, но едно е сигурно – що се отнася до обществения транспорт, нейно величество е точно като всеки един гражданин.