Шарън Стоун: Блестяща кариера без първични инстинкти

Преди броени дни очарователната Шарън Стоун бе не само  истинска кралица на червения килим в Берлин, но ѝ получи специален приз по времето на ежегодните награди GQ Men of the Year Awards. Тя е сред най-големите модни и кино икони, и въпреки че екранните й появи напоследък се разредиха, слуховете за нейното оттегляне са силно преувеличени…

 

Появата             

Докато протичаше културното мероприятие в „Комише опер“, легендарната Катрин Трамел от култовия филм „Първичен инстинкт“ се появи с грация и финес, облечена като императрица на модата. Неин горд кавалер бе синът ѝ –  Роан Джоузеф Бронщайн.

Модният стил

Актрисата бе облечена с черно XXL манто със сребърни нишки и пагони – популярнен стил през 80-те години. След като свали връхната си дреха, красавицата остана само по къса рокля с дълбоко деколте и черни пайети, тъмен чорапогащник, обеци и семпли черни обувки на висок ток. По всичко личеше, че 61-годишната холивудска звезда все още си я бива, излъчвайки сексапил и величие.

Мотивиращата реч

Една наистина силна и емоционална вечер за Шарън Стоун, защото наградата, която ѝ бе присъдена, е не коя да е, а  „Жена на годината“. Актрисата бе поканена на сцената, където колегата ѝ Били Портър ѝ донесе стол, и шоуто най-сетне започна. Госпожа Стоун реши да изнесе истинска лекция на тема кръстосването на крака – референция към известната ѝ сцена от „Първичен инстинкт“, нещо, което се хареса много на публиката. Тя обясни, че именно тази сексуална сцена е променила живота ѝ, давайки ѝ статут на легенда и превръщайки я в символ на желаната жена. Идолът на мнозина допълни, че се чувства искренно щастлива от положителните промени настъпили от старта на кариерата ѝ досега.

Благодарностите

Шарън Стоун завърши вдъхновяващата си реч с думите: „Благодаря ви, че ме избрахте за жена на годината, защото по едно време бяха спрели да ме възприемат на сериозно“.