ЛУКСОЗНО ПОВДИГАНЕ

Представяме НОВИЯ The Neck And Décolleté Concentrate

Разкрийте по-младо изглеждащо деколте. Тази разкошна грижа за кожата, подсилена от ултра концентрирана форма от подновяващия клетките Miracle Broth™, хидратира, изглажда и придава по-повдигната и гладка визия на най-деликатните и съблазнителни области.

ELEVATE YOUR BEAUTY

Шията и деколтето са също крехки зони, които са подвластни на въздействието на времето, замърсяването и ежедневния стрес, както и т.н. “tech neck” – терминът използван през 21 век, отнасящ се до линиите, които се появяват от навеждането на шията напред към мобилните устройства за по-дълъг период от време. Новият The Neck and Décolleté Concentrate е униклано проектиран, за да достави на крехката кожа по-повдигнат вид и гладко усещане, докато същевременно дълбоко хидратира, изглажда вида на линиите и заздравява като по този начин защитава кожата. С богатата си, възобновяваща текстура и концентриран Miracle Broth™, този специалист в грижата за кожата разкрива по-еластичен и обновен вид на кожата на деколтето и шията.

МОЩНО ТРИО

КОНЦЕНТРИРАН MIRACLE BROTH

Бавно добита, изключително концентрирана форма на нашия мощен еликсир помага в оптимизирането на естественото подновяване на клетките на кожата.

THE STRENGTHENING FERMENT

Мощен, морски фермент работи в 3 посоки, за да помогне в трансформирането на вида на кожата:
● Заздравява: Подобрява естествената поддържаща структура на кожата (колаген и еластин) за по-гладко усещане и повдигнат вид. Кожата изглежда и се усеща по-тонизирана и подновена.
● Омекотява: Помага за успокояване на деликатната кожа, прави я по-плътна и й помага в борбата с белезите на стареене.
● Изравнява тена: Работи за подобряване на видимата промяна в цвета на кожата и помага на кожата да изглежда здрава.

КОНЦЕНТРАТ ОТ LIME TEA

Нашия мощен генератор на антиоксиданти помага кожата да изглежда млада и красива.

ПОГЛЕЗЕТЕ СЕТИВАТА СИ

Няма да е La Mer, ако не е разкошното докосване. Нашата текстура обвива като балсам кожата в комфорта на лечебна хидратация.

THE DÉCOLLETÉ SCULPTING RITUAL

Ритуал, който да превърнете в ежедневие… Първо използвайте копринената четка, за да нанесете продукта върху шията и деколтето в посока нагоре за равномерно нанасяне, глезещо сетивата. Приложете лек натиск с дланта на ръката и я плъзнете нагоре и навън. След това с върха на пръстите, масажирайте навън и нагоре с кръгови движения за по-стегнато усещане, по-повдигната визия на кожата и подобрена еластичност, която е заредена с хидратация.