С какви чувства се развеждат холивудските знаменитости

Звездите, както и обикновените хора, се влюбват, омъжват се и, за съжаление, се развеждат. Всяка прочута двойка преживява по различен начин раздялата. А какво чувстват и мислят нежните половинки от разтрогнатите бракове, ви предлагаме да научите от самите тях.

 

„Спомняйки си онова време, разбирам, колко млада съм била, и колко не съм осъзнавала това, което се случва. Целият този процес беше ужасно травматичен и болезнен, просто отвратителен. От друга страна всичко беше за добро. Радвам се, че това ми случи тогава, а не когато навърших 50 години. Радвам се, че нямах деца. Надявам се, че това няма да се случи отново” – Елизабет Мос за развода си с Фред Армисен през 2011-а.

„Няма по-голяма болка от самият процес на развода”, Дженифър Лопес за раздялата си с Марк Антъни през 2014-а.

„Чувствам, че сега знам от какво се нуждая в отношенията, какво искам от отношенията. И знам, че сега имам много повече инструменти за общуване не само с партньора си, но и със самата себе си. За да разберете всичко това, не е задължително да се фокусирате върху темата, какъв се е оказал човека, за който сте се омъжили, или какво изобщо се е случило по време на брака. Но е задължително да разберете, какво място сте заемали и заемате в собствения си живот” – Скарлет Йохансон за развода с си Райън Рейнолдс през 2011-а.

„Имаш усещането, сякаш някой в семейството ти е починал: отначало траур, после започваш да се съпротивляваш на случилото се, но след това просто трябва събереш сили, за да откриеш живота вътре в себе си” – Джесика Симпсън за раздялата си с Ник Лаше през 2006-а.

„Хората казват: „Разводът опустошава!”. Дали съм искала всичко това да се случи със семейството ми? Не. Но всички сме здрави и всеки продължава да живее своя живот” –  Хайди Клум за развода си със Сийл през 2014 година.

„Мисля че разводът е тежък за всички. Това е нощен кошмар, но ви се налага да се преструвате, че всичко е наред. И когато наистина ви е добре, и когато не всичко е прекрасно” – Никол Кидман за раздялата си с Том Круз през 2001 година.

„Разводът сам по себе си, с деца или без, е разрушителен за всички. Той е просто ужасен. Една от причините да оттегляме няколко пъти заявленията си за развод, бяха опитите ни да запазим семейството си. Ако имате деца, се опитвате да залепите счупеното пак, и пак. Ние го правихме нееднократно” – Робин Райт за развода си с Шон Пен през 2010-а.

„Тъжно е, когато нещо отива към своя край. Това те разчупва на две половини. И когато се опитваш да избегнеш болката, това ти носи още повече страдания. Аз съм обикновен човек, чиито преживявания станаха достояние на цял свят. Бих искала това да не беше така. Затова се старая да бъда над всичко това” – Дженифър Анистън за раздялата си с Брад Пит през 2005-а.

„За мен разводът се превърна в силна емоционална травма. Това беше смъртта на една мечта. Живеех в приказка, но реалността се оказа съвсем различна. Но аз не искам да говоря повече за това, защото ми се струва, че от онзи момент са минали стотици години, а и защото това кара останалите да ме гледат със съчувствие, сякаш съм отчаяна и се нуждая от внимание” – Кейти Пери за развода си с Ръсел Бранд през 2012-а.

„Много е болно да осъзнаеш, че нищо не се е получило с човека, който толкова много обичаш” – Кейт Хъдсън за раздялата с Крис Робинсън през 2007 година.

„Една от най-силните травми в моя живот е да разбера, че два пъти не съм се справила с това, в което толкова силно вярвам. За успешния брак е важно и двамата да вливат сили в него. Много ми е тъжно, и сега е много лесно да се отдам на страданието. Но знам че с времето ще разбера какво съм направила не както трябва, и всичко отново ще си дойде на мястото” –  Дженифър Гарнър за раздялата си с Бен Афлек, вторият й съпруг след Скот Фоли.