Робърт Патинсън ще става татко

Любимецът на милиони жени им “разби” сърцата, след като се разбра, че приятелката му Суки Уотърхаус е бременна с първото им дете.

 

След месеци на най-различни слухове и статии в британските таблоиди, 31-годишната английска актриса най-накрая ги потвърди – заедно с Робърт ще стават родители за първи път.

Робърт Патинсън със Суки Уотърхаус.

От Page Six споделят, че по време на фестивала „Корона Капитал” в Мексико, Суки не само призна най-накрая, че е „трудна“, но и го демонстрира и чрез споделянето на снимка в личния си Instagram профил.

Видео от събитието бе споделено и от фен в социалните мрежи TikTok и X (старият Twitter), където моментално събра над милион гледания. Все още не се знаят нито какъв е полът на бебето, нито за кога е определен терминът на Суки.

Робърт Патинсън с Кристен Стюарт.

Да припомним, че най-знаковата връзка на Робърт Патинсън бе с колежката му от поредицата „Здрач” Кристен Стюарт, с която бяха заедно от 2009-а до 2013-а. След раздялата им мнозина почитателки все още таяха надежда, че именно те ще успеят да станат госпожа Патинсън. Преди Суки, с която са заедно от 2018 г., Робърт бе сгоден за британската музикантка Талия Дебрет Барнет, позната с псевдонима си FKA twigs.