Принцеса Шарлен от Монако с нов интригуващ проект

Съпругата на принц Албер II обяви за намеренията си в личния си Instagram профил:

 

 

След почти едногодишно отсъствие поради здравословни причини, 44-годишната южноафриканка е готова отново да поеме част от официалните ѝ ангажименти. В последно време принцесата на Монако не само удостояваше спортистите по време на състезания и новородените в болницата „Принцеса Грейс“ с вниманието си, но и съобщи за най-новия си проект в социалната мрежа.

От ляво надясно: принц Албер II, принц Жак, принцеса Шарлен и принцеса Габриела.

Майката на Жак и Габриела сподели кратко видео, на което ясно се вижда нейният черно-бял портрет. Впоследствие се разбира, че той е създаден от по-малки картини, изобразяващи различни голи жени: „Много се вълнувам за моята нова колекция NFT, създадена за проекта #feedtogether…

Да припомним, че от доста време насам Шарлийн Линет Уинсток, както е рожденото име на олимпийската плувкиня, работи с различни фондации, които се занимават с изхранването на хиляди деца в родната ѝ Република Южна Африка. Ето защо няма нищо чудно, че монакската аристократка се е доверила на таланта на сънародника си Жунайд Сенешал-Сенекал, за да изобрази ясно и точно целите ѝ.

Впрочем, списание Banker Special вече писа за това, какво представляват токените NFT – https://special.bg/shto-e-to-nft-tokani-v-sferata-na-izkustvoto/ .