Понеделник, 29 август – Добро взаимодействие между ум и чувства

Днес между Луната и Меркурий протича особено тясно взаимодействие, поради което чувствата и разумните доводи ще са в особена хармония помежду си.

Това означава, че ако досега ви е било трудно да изразите чувствата си, днес ще ви е по-лесно да го направите.

Освен това Меркурий е в съзвездието Везни, което означава, че новата седмица няма да е особено благоприятна за енергични бизнес сделки, големи парични преводи и спонтанни покупки. Астролозите съветват да бъдете по-внимателни не само с покупките, но и с изготвянето на финансовите документи. Тази седмица е подходяща за решаване на обичайните задачи и за почивка.

За представителите на отделните зодии е добре да обърнат внимание на следните особености:

Овни, неоправданите рискове могат да ви накарат да допуснете грешни ходове при бизнес сделките си. Препоръчително е да се контролирате и да използвате здравия си разум при търсенето на решения. За да намерите нови източници на доходи, мислете позитивно и се разделете с негативизма, който ви е обхванал в последно време.

Телци, за да запазите сегашните си позиции на пазара и да увеличите доходите си – да получите повишение и бонуси, трябва да се преборите с вредните си навици и да не бъдете суеверни. Седмицата е благоприятна за финансови сделки, особено такива, които по някакъв начин са свързани с ваши роднини.

Близнаци, тази седмица може да осъзнаете, че досега сте се движили в грешна посока по отношение на бизнеса си. Ако това се окаже вярно, не трябва да изпадате в депресия – приемете го като важен житейски опит.

Раци, вашето усърдие, организираност и последователност ще ви помогнат да постигнете успехи. Бъдете малко по-внимателни за детайлите. Работете за увеличаване на вашата издръжливост и самоувереност.

Лъвове, ще бъдете обзети от странно усещане – сякаш сте се изгубили и не знаете какво трябва да направите. Това е нормално чувство, защото сте в процес да си поставите нови важни цели.

Деви, следвайте изпитани методи, вместо да търсите заобиколни решения. Свеждайте до минимум рисковете и ще имате сериозни финансови успехи.

Везни, до вас ще достигнат новини, които ще ви мотивират да работите по-енергично, за да реализирате плановете си. Ще намерите нови източници на доходи, като откриете как да превърнете хобито си в печеливш бизнес.

Скорпиони,  тази седмица е идеалното време да се отървете от онези свои навици, които могат да ви направят бедни. Припомнете си своето място в света, ако по някакви причини в последно време се чувствате като дърво без корен. И се абстрахирайте от външните негативни влияния – само така ще бъдете ефективни.

Стрелци, финансовите ви затруднения тази седмица са само временни. Към края на работната седмица всичко ще се промени към по-добро, така че няма смисъл да правите резки промени. Успехи ще имат онези от вас, които извършват инвестиции в здравния сектор.

Козирози, тази седмица очаквайте да ви върнат стари дългове или да получите повишение. Ако изпаднете в тежка ситуация, способността ви във всяка ситуация да откривате нещо положително, ще ви помогне да излезете от сблъсъка с неприятностите като победител.

Водолеи, тази седмица ще трябва да намерите баланс между работата и почивката, тъй като прекалената ви натовареност ще намали вашата продуктивност и концентрация. Не смесвайте работата и парите с любовта. Авантюрите на работното място няма да ви доведат до нищо добро.

Риби, за да увеличите доходите си и да реализирате плановете си, използвайте способността си да визуализирате бъдещето. Направете така, че въображението да работи за вас. Ще направите добри покупки, ако си купите нови мебели за дома.