Понеделник, 27 юни – Ораторите като истински финансови факири

Планетата Меркурий е в Близнаци до 5 юли и дотогава тя ще засилва ораторските ви умения. Работещите в сферата на комуникациите ще имат много успехи и с лекота ще решават всякакви финансови проблеми.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, колегите ви ще ви определят за техен говорител. Ще направите фурор, ако успеете да изложите необходимата информация възможно най-точно, кратко и ясно, а накрая завършите с пиперлив виц.

Телци, днес ще успеете да преодолеете пропастта между желания и реалния си график за нея. Време е да обърнете страницата и да започнете начисто.

Близнаци, днес колегите ще ви похвалят за умелото съчетание на търпение и труд при справянето със заплетени ситуации. Очаква ви нова, вдъхновяваща любов.

Раци, ще сте изкушени да си поставяте твърде амбициозни цели от типа на справяне с климатичните промени. По-добре започнете с нещо по-малко и се възползвайте от открилите ви се възможности.

Лъвове, ако днес се провалите в плановете си, не се разстройвайте – може би не виждате проблема от всичките му страни. Всяко зло за добро и времето ще покаже, че не трябва да си създавате излишни главоболия.

Деви, не влагайте цялата си страст и плам в изпълнението на професионалните си задължения. Тъкмо днес по-хладната и по-резервирана позиция ще ви донесе повече успехи.

Везни, ако смятате, че на сегашното си работно място не можете да разгърнете пълния си потенциал, изчакайте малко, не напускайте! Скоро всичко ще се нареди, както сте го искали.

Скорпиони, поддържайте приятелски отношения с колегите си. Дори и ако заради това трябва да пожертвате бързия успех в бизнеса. Ще видите, че в дългосрочен план ще спечелите много повече.

Стрелци, действайте като миротворец, предотвратявайте конфликти, без да разваляте отношенията си с никоя от враждуващите страни, заемащи диаметрално различни позиции.

Козирози, днес не се придържайте твърде стриктно към поставените ви задачи. Проявете и малко въображение – ще видите, че така ще изненадате приятно не само себе си, но и потенциални инвеститори.

Водолеи, днес стойте далеч от шумни събирания и непознати хора. Вашето емоционално състояние е много нестабилно и само подхвърлена реплика може сериозно да ви разстрои. Останете насаме със себе си и си починете от токсични емоции.

Риби, днес ще се чувствате като истински пионер – ще развиете непозната досега бизнес идея. Действайте смело, защото всички обстоятелства ще работят за вас!