Понеделник, 11 април – Практични и жадни за изкуство

Днес Меркурий преминава в съзвездието на Телец. Това ще ви се отрази, като ви направи по-практични.

От друга страна, тъй като Телецът се управлява от Венера, ще търсите в ежедневието си повече емоции, красота, хармония и изкуство. Ще се стремите към по-трайните достижения на духа.

Като цяло денят ви ще мине под знака на поговорката „Когато една врата се затваря, друга се отваря“. Тази утешителна житейска мъдрост днес ще препотвърди своето значение.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

Овни, бъдете по-предпазливи в желанието си да инвестирате. Не харчете средства за неща, които няма да използвате в дългосрочен план.

Онези от вас, които искат да си купят скъпа дреха, е добре да помислят дали биха я сложили минимум 30 пъти.

Телци, днес се вслушайте в съветите, които ще ви дадат финансовите ви консултанти. Независимо дали искате да придобиете още една компания или се колебаете дали да си купите няколко жилищни сгради на зелено, чуйте мнението на специалистите – днес те няма да ви подведат.

Близнаци, днес ще имате късмет, ако инвестирате в изследователски и образователни проекти. Няма за какво да се притеснявате, тъй като звездите са на ваша страна.

Раци, днес ще хванете последния влак при спазването на важни крайни срокове. Избягвайте финансовите рискове. Специално за представителите на вашата зодия разположението на звездите вещае неочаквани препятствия, които могат да попречат на плановете ви. Заредете се с търпение.

Лъвове, по отношение на финансовите въпроси днес късметът е на ваша страна.

Инвестирайте смело – в строителство, в транспортни коридори, в нови производствени технологии.

Деви, днес не е добър ден за бизнес. Избягвайте рискови проекти, не взимайте важни решения. Склонни сте да се оставите да бъдете заблудени, така че бъдете много внимателни, когато правите парични преводи.

Везни, днес ще бъдете колебливи и няма да искате да поемете инициативата в свои ръце. Ще имате проблеми с концентрацията. За предпочитане е днес да поемете по-малко ангажименти от обикновено, за да не допуснете прекалено много грешки в изпълнението им.

Скорпиони, днес в бизнес делата ви могат да възникнат неочаквани проблеми. Запазете хладнокръвие, ако плановете ви не могат да се реализират. И утре е ден, а ако насилвате нещата, могат да се случат и по-големи неприятности. Не бъдете максималисти.

Стрелци, не си губете времето в дребнотемия и битовизми. Доверете се на интуицията си и се концентрирайте само върху най-важното.

Козирози, ако не ви достигат средства, за да инвестирате в нов проект, който ви изглежда многообещаващ, не се колебайте да потърсите помощ от бизнес партньорите си. Начинанието си струва и всички около вас ще спечелят от него.

Водолеи, днес е подходящо време за сериозна покупка – като жилище или селска вила. Поискайте мнението на ваш роднина, за да сте по-сигурни в избора си.

Риби, ако желаете да инвестирате спестяванията си в екзотична идея, сега е времето да го направите. Няма да понесете много тежки загуби дори и ако бизнес начинанието ви не просъществува дълго. Поне ще знаете, че сте опитали.