Понеделник, 10 януари – Добри отношения с шефовете

Днес Луната образува секстил с Юпитер – орбитите им са разположени на 60 градуса една спрямо друга, което може да повлияе положително на отношенията ви с шефовете и властимащите.

Ще спечелите тяхното доверие, разбиране, а дори и съчувствие.

Онези от вас, които се занимават с парични трансакции, ще могат да се похвалят с голям късмет, така че нека се възползват максимално от него.

Не на последно място денят ще е много добър за заетите в сферата на модата, дизайна и като цяло за хората на изкуството. За тях ще е в сила прозрението на Франц Кафка: „Всеки, който запази способността си да разпознава красотата, никога няма да остарее“.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, каквото и да се случва днес с вас, ще бъде само за добро – дори и ако в началото не ви се вярва, че е така. По-късно ще го разберете – точно тогава, когато е необходимо.

Телци, днес всякакви покупки и продажби дори на най-малки материални ценности, ще изисква от вас максимална концентрация. Когато извършвате парични трансакции, внимавайте дали действията ви не са в нарушение на закона.

Близнаци, днес ви очаква доста странен ден. През първата му половина ще цари спокойствие, но през втората – очаквайте куп спешни задачи за вършене. Добрата новина е, че без значение дали ще се справите с тях или не, днес ще има с какво да се гордеете.

Раци, днес всичко зависи от това какви отношения сте изградили с бизнес партньорите си. Ще го усетят най-вече работещите в строителството и кредитирането. Ако може да ги подобрите, направете го, без да отлагате.

Лъвове, натрупали са ви се много ангажименти. Бъдете много организирани, за да имате време да се справите с всички тях. Вечерта си починете подобаващо – в противен случай трудно ще съберете сили за утрешния ден.

Деви, днес ще се люшкате между двете крайности. Рядко сте имали такива дни. Контролирайте емоциите си – многото задачи ще ви завъртят като във водовъртеж и няма да имате пред кого да ги излеете. Действайте хладнокръвно, мислете трезво – вашето постоянство е ключът към успеха.

Везни, днес бъдете точни в мерките и теглилките. Всяко забавяне или забързване на изпълнението на непосредствените ви задължения ще бъде истинско бедствие за вас. Затова бъдете внимателни и точни.

Скорпиони, забравете за известно време, че имате недовършени задачи в работата – това не е основателна причина да прекарате и цялата нощ в офиса.

Стрелци, ако днес се скарате с половинката си, това е сигурен знак, че кариерата ви процъфтява и сте много продуктивни в професионално отношение. Но дали шеметната ви кариера си струва да вземе в жертва красивите ви романтични отношения?

Козирози, днес е подходящ ден за решаване на финансови въпроси. Проучете различни възможности за печелене на допълнителни средства. След като намерите някакъв добър вариант за вас – не го пропускайте. Вярно, ще имате по-малко свободно време, но парите изобщо няма да са ви излишни.

Водолеи, днес различни външни внушения ще се опитат да ви отвлекат мислите от работния процес. Направете всичко възможно, за да не се разсейвате твърде много и всичките ви ангажименти да бъдат изпълнени в срок.

Риби, вашият вроден оптимизъм и неудържима страст към живота ще ви бъдат много полезни. Причината е, че много скъп за вас човек е изпаднал в тежка депресия и има нужда от подкрепа. Излезте заедно навън, накарайте го да си купи нещо – развеселете го по някакъв начин. И нито дума за работа!