Понеделник, 1 август – Не се жертвайте в името на чужди каузи

Днес Юпитер е разположен по такъв начин спрямо Слънцето, че ще ви зареди с много оптимизъм, увереност, добро здраве, ораторски умения, общителност.

Тъй като Юпитер е ретрограден от четири дни, то щастливите събития, които ще ви се случат днес, ще са по-скоро в личен план, а не на ниво бизнес компанията ви или сферата, в която работите.

Заради това ще сте по-философски настроени и ще се стремите към постигането на възвишени цели.

Икономическият просперитет на бизнеса ви, разбира се, е много важен, но ви съветваме да се замислите дали последната посока, в която той се развива, съответства на вашите разбирания и цели. Ако това не е така – просто няма смисъл да правите каквито и да било жертви в името на чужди каузи.

Днес, ако се занимавате с икономически проекти,ще имате възможност успешно да ги разширите.

За представителите на отделните зодии е добре да обърнат внимание на следните обстоятелства:

Овен, може да си откриете ново хоби, което много ще ви грабне. Внимавайте да не ви погълне изцяло, така че да се отрази негативно на кариерата ви.

Телци, ще ви бъде доста трудно да се съсредоточите върху работата си. Вариантите са два – или си взимате почивен ден, или се захващате с него друго.

Близнаци, звездите не ви препоръчват да обръщате твърде много внимание на нападките и шегите по ваш адрес. Ако положението стане непоносимо, потопете се в работата си или си вземете почивка.

Раци, днес ще е много успешен ден за преговори – ще можете да убедите всеки в своята кауза. Препоръчително е обаче да не създавате прекалено много контакти, защото после, ако забравите за някого от тях, ще си имате неприятности.

Лъвове, днес ще ви се наложи дълго да общувате с хора, които никак не са ви приятни. Просто се дръжте учтиво, защото тези хора ще ви помогнат да оптимизирате времето си и работната си сила и после ще сте им много благодарни. Така че не забравяйте да се усмихвате – заради светлото бъдеще!

Деви, днес рискувате да попаднете в много неприятна ситуация, в която ще имате нужда от помощта на приятелите си. Точно днес ще разбере кой от вашите познати може да се нарече ваш приятел.

Везни, денят ще е богат на всякакви изненади както в личен план, така и в професионален. Опитайте се да предвидите всички непредвидени ситуации, защото намирането на изход е само във ваши ръце.

Скорпиони, днес доста трудно ще се примирите с факта, че не сте незаменим и ще трябва да доказвате, че сте необходими на шефа, на колегите и на бизнес партньорите си.

Стрелци, днес ще имате големи успехи, независимо с какво се занимавате. Затова насочете цялата си енергия към най-големите предизвикателства. Чувствайте се свободни да поемете най-трудната задача – решението ще дойде от само себе си. И не се страхувайте от атаките на конкурентите, защото с такава енергия и решителност ще бъдете първи във всичко.

Козирози, опитайте се да се възползвате от всяко делово предложение, което ще получите днес. Не мислете, че ще ви е трудно да се справите – всичко зависи от нагласата ви.

Водолеи, не се втурвайте веднага след първата или втората ви хрумнала бизнес идея. По-добре се консултирайте с някого, защото бързането не е препоръчително.

Риби, днес ще ви се наложи да поработите повече от обикновено – раздайте се без остатък. Още повече, че у дома ще ви очаква вкусна  вечеря и разрешаване на всички досегашни проблеми.