Петък, 3 юни – Добри новини за финансите ви

Меркурий вече не е ретрограден. Това ще се почувства от всички, но най-вече от заетите във финасовата сфера. Особено ще върви на Телците, на Девите и Козирозите.

Те ще  се чувстват много стимулирани да развиват дейността си особено ако са заети в сферата на комуникациите.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, подредете мислите и чувствата си. Този петък забравете за редовните купони, а се фокусирайте върху бизнес сделката, по която работите от толкова много време.

Телци, днес е благоприятен ден за значителни, но не зашеметяващи парични разходи. В крайна сметка парите са за това – за да се харчат, иначе защо да се опитвате да ги печелите?

Близнаци, днес няма да имате почти никакво свободно време. Всеки път, когато се разсеете дори за няколко минути, ще ви възложат нова бойна задача. За щастие този петък бързо ще свърши.

Раци, днес дори една банална кашлица и хрема, могат да попречат на ефективната ви работна. Така че, се лекувайте и почивайте – само след няколко дни ви очакват нови върхове за покоряване.

Лъвове, забравете за отлагането – не изпълнители една лесна задача до три минути, след като ви е била възложена, забравете да можете да спазите срокове.

Деви, изглежда е време да си припомните, че животът не е само работа и отговаряне на спешни имейли. Поработете върху самочувствието си.

Везни, ако изведнъж решите, че вече е крайно време да напуснете сегашната си работа, то не бързайте да изгорите всички мостове. И отново сметнете плюсовете и минусите на новата позиция, която ви се предлага.

Скорпиони, днес звездите не ви съветват да си играете с емоциите на хората. Не ги манипулирайте – особено шефовете и бизнес партньорите си.

Стрелци, днес не е нужно да настоявате дълго, че именно вашето предложение за развиване на бизнеса е най-добрият вариант в момента. Или веднага ще се съгласят с вас, или ще ви критикуват. Нямате трети вариант.

Козирози, не бързайте да взимате прибързани решения. Добре ги обмислете – най-добре е да преспите една нощ.

Водолеи, ако имате поне някаква минимална възможност да проверите дали важната стъпка, която предстои да предприемете, е правилна, не пропускайте да го направите. Помислете и пресметнете отново плюсовете и минусите, за да не съжалявате по-късно за това, което сте направили.

Риби, днес ще бъдете твърде активни и напористи. Но не бъдете толкова директни с бизнес партньорите си – някой може сериозно да ви се обиди.