Петък, 29 юли – Юпитер става ретрограден

Юпитер става ретрограден до 22-и ноември 2022 година. Тази фаза винаги продължава от 115 до 120 дни или около 4 месеца.

Опитът показва, че през този период растежът, който е свързван с Юпитер, се забавя или спира. Това засяга проекти, които вече са започнати.

Затова не е препоръчително да започвате нови инициативи, а да изчакате, докато ретроградната фаза приключи. Не поемайте рискове и бъдете търпеливи.

Това време е благоприятно за равносметки и за размишления върху духовните ценности в живота. Намерете баланса си и си дайте сметка, че постоянно да бягате след материалния успех, невинаги е най-правилното.

За представителите на отделните зодии е добре да обърнат внимание на следните особености:

Овни, днес ще имате отличен шанс да разширите сферата си на влияние. Ще разполагате с необходимите контакти и допълнителни инвестиции за бизнеса си. Вашата роля в подготовката на възхода на компанията ви в последно време бе ключова, може да се гордеете със себе си и да очаквате заслужена награда.

Телци, основното правило, което днес трябва да следвате, е да останете верни на себе си. Не следвайте примера на по-опитните си началници и на колегите си – учете се от собствените си грешки, към момента това е единственият шанс да постигнете истински успех.

Близнаци, опитайте се срещите, които организирате днес, да са топли, сърдечни и искрени. Така бизнес плановете, които обсъждате днес, ще се разгърнат в максимална степен и ще постигнат удивителен успех.

Раци, днес не приемайте нищо лично, не драматизирайте ситуацията. Не всичко е толкова ужасно, колкото си мислите. Не си хабете нервите за маловажни неща и не разгневявайте и околните.

Лъвове, днес е подходящ ден да довършите започнати ангажименти. Вдъхновението и приливът на енергия ще бъдат най-добрите ви помощници. Освен това дори звездите ви съветват да не се отпускате.

Деви, животът ви бавно и постепенно започва да се променя към по-добро, най-накрая ще можете да стоите здраво на краката си, без да се страхувате, че вашият наскоро започнат собствен бизнес внезапно ще се срине по неясни причини.

Везни, днес ще получите комплимент, че сте незаменими. Това не само ще ви накара да се гордеете със себе си, но и ще ви мотивира да работите с утроен интензитет. Опитайте се първото да не пречи на второто, в противен случай незаменимостта ви в скоро време ще бъде поставена под голям въпрос.

Скорпиони, прекарайте деня в тишина. След насъбралото ви се напрежение в последно време имате нужда от спокойствие и възстановяване на силите.

Стрелци, днес бъдете особено внимателни, когато работите нещо, изискващо концентрация. Не се разсейвайте с незначителни неща, твърдо следвайте плана си за деня.

Козирози, днес ще сте настроени философски към живота и ще се замислите за неща, по-важни от печалбите на компанията си. Вашата дейност не вреди ли на някого? Не замърсявате ли твърде много околната среда и не допринасяте ли за деградацията на обществото? Все още може да си отговорите искрено и да промените нещо.

Водолеи, днес е препоръчително да прочетете последните изследвания, свързани с професионалната ви област. Това ще ви усъвършенства и ще увеличи авторитета ви сред колегите.

 

Риби, днес е по-добре да не организирате бизнес срещи. Този петък емоциите ви ще ви попречат да реализирате плановете си, така че най-доброто решение е временно да си дадете почивка.