Петък, 28 януари – Изпълнени с чувство за дълг, лоялност и грижа

Днес ъгълът между орбитите на Луната и Сатурн е 60 градуса и те образуват така наречения секстил. Сатурн е определян като планетата на дълга, така че ще окаже влияние върху желанието ви да проявите лоялност и грижа.

Тъй като петъкът е смятан за ден, в който жените проявяват с по-голяма сила своите женски качества, ще е в сила принципът: По-слабият пол е по-силен заради слабостта на по-силния пол към по-слабия!

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес е подходящ ден за пътувания, за бизнес срещи по интернет, за подписване на договори и реклама. Ще имате успех при осъществяване на бизнес намерения, свързани с проекти за здравословен начин на живот, масажи.

Телци, денс ще имате успех при подписването на договори, отнасящи се до сделки в селското стопанство, закупуване на имоти и всякакви дейности, свързани обработването на земя.

Близнаци, днес ще имате успех при договарянето на условия за закупуване на компютърна техника и автомобили. Може да договорите и откриването на нов сервиз за автомобили.

Раци, днес е отлично време да започнете да пишете книга или най-малкото, ако сте учен, да формулирате заглавието на статията си в научно списание, в която да разработите важен проблем и да предложите неговото решаване.

Лъвове, възможно е да изпитате трудности и да имате забавяния, свързани с получаване и обработка на документи в администрации и държавни институции. Не се гневете, сдържайте нервите си, за да не се стигне до конфликти.

Деви, днес преговорите ви с банкови институции ще приключат по възможно най-добрия начин за вас, особено ако управлявате чужди пари. Това, което ще започнете този петък, ще е стабилно и ще е за дълъг период от време.

Везни, днес внимавайте за вложенията си, да не ги загубите, заради прибързани или недобре обмислени решения от страна на вашите бизнес партньори. Ще имате успех, ако започнете сътрудничества с фондации, осигуряващи в подкрепа на хора в неравностойно положение.

Скорпиони, бъдете по-внимателни и се пазете се от изтичане на конфиденциална информация, загубване или некоректно изготвяне на документи.

Стрелци, днес лесно ще успеете да си уредите сложни проблеми, свързани с бизнеса ви, при които иначе досега ви се е налагало да правите компромиси.

Козирози, днес онези от вас, които се занимават с инженерни или и политически проекти, ще имат голям успех. Важно е обаче да знаят, че ще трябва да вложат повече усилия и енергия в мотивацията на хората около себе си.

Водолеи, днес е възможно да изпитате затруднения в работата си, може дори да си помислите, че всички около вас са потънали в зимен сън и сте в състояние на застой. Това състояние е временно, така че се възползвайте да си дадете почивка и да съберете сили за бъдещи подвизи.

Риби, днес ще имате успех, ако поставяте основите на нова сграда, или започвате нов бизнес. Тези начинания ще са стабилни и сигурни във времето. Важно е обаче още в самото начало да имате железни нерви и голямо упорство.