Петък, 19 ноември – Пълнолуние в Телец

Пълнолунието в Телец ще има благоприятен ефект върху мнозина от вас. Луната е в Телец, под влиянието на Венера, а Слънцето е в опозиция на съзвездието Скорпион – т.е. ъгълът между орбитите им е 180 градуса. Това означава, че ви очакват множество предизвикателства в романтичните отношения.

Ще изпитвате не само любов, страст, привличане, но ще имате усет и за печеленето на пари. Ще ви хрумват нови бизнес идеи, върху чието реализиране си струва сериозно да помислите.

Онези от вас, които се занимават с изкуство, ще имат успехи сред нови публики.

Ето какво друго да очакват представителите на отделните зодии:

За Овните е рисков ден – всички грешки, които са допуснали в последно време, ще се върнат като бумеранг върху тях.

Добре е да внимават да не влизат в конфликт с близките си, а вечерта да се възнаградят за търпението си, като я прекарат в приятна компания.

Телците е хубаво да се отправят на командировка – тя ще бъде успешна, тъй като по време на нея ще сключат много изгодни сделки. Каквото и да правят днес, решаването на финансовите въпроси трябва да е техен приоритет.

Близнаците ще имат желание да се докажат – ще са ентусиазирани и енергични, ще търсят одобрението на хората около тях. Усилията, които влагат в работата си, със сигурност ще бъдат оценени и възнаградени.

Раците ще разберат колко важно е да имаш приятели в труден момент. Умението им да преговарят ще бъде оценено дори от конкурентите и враговете им, а освен това ще отвори и хиляди врати пред тях.

Лъвовете ще са разкъсвани между работата и семейството. Вероятно ще постигнат търсената хармония в края на деня. Амбицията им да си изградят добро име най-накрая ще се реализира. За известно време ще се чувстват галеници на съдбата.

Девите ще се ядосват често – немалко от колегите и бизнес партньорите им ще се опитат да развалят плановете им. Ще ги критикуват жестоко.

Добре е да не бъдат толкова чувствителни, а да продължат да работят толкова отдадено, колкото са го правили и преди. Само така ще постигнат това, което желаят.

Везните ще парадират с големите си финансови възможности. Освен че това ще им създаде малки проблеми – завистливите им бизнес партньори ще се увеличат, ще се отрази негативно на имиджа им, като намали доверието в тях.

Скорпионите ще се фокурисат върху нови схеми за печелене на пари. Но трябва да бъдат внимателни, защото колкото и да им е неприятно, днес никой няма да бъде склонен да инвестира в техните идеи.

Стрелците няма да сбъркат, ако разчитат на интуицията си. Днес е идеален ден за изпълнение на нестандартни задачи, но не и за инвестиции в мащабен проект. Препоръчително е да изчакат – търпението им ще бъде възнаградено. Могат да помислят за откриване на верига зоомагазини.

Козирозите ще са силно разочаровани, защото няма да успеят навреме да приключат работата си. Важно е да не се отказват – ако продължат да работят усилено, ще компенсират закъснението.

Водолеите ще си дадат сметка, че не използват потенциала си за смислени каузи. Това може да ги разстрои, дори депресира. Добре е да си припомнят какви цели са си поставили и да не спират да работят за тяхното постигане. Полезно би било да помислят за по-здравословна диета, за по-дълги разходки сред природата и по-удобен стол на работното място.

Рибите ще бъдат похвалени за отдадената си работа и за важен морален избор, който са направили. Способността им да се справят с кризи и емпатията им ще им спечелят нови приятели и бъдещи бизнес партньори.