Петък, 13 май – Големи шансове за успехи

Днес Слънцето ще си взаимодейства по особен начин със Северния възел в съзвездието на Телец. Това ще ви се отрази, като внесе повече хармония в отношенията ви с другите.

Също така ще засили талантите ви в сферата на финансите и обработката на природни ресурси. В тези две области ще имате големи шансове за постигане на целите си.

Успех ще имат и онези от вас, които се придържат към принципа на американския хуморист Прентис Мълфорд: „Когато мислите за ярки неща, вие с пълна сила ще ги привличате в живота си“.

Прентис Мълфорд.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, ще изпитвате досада от рутината и отчаяно ще искате да направите нещо извънредно и вълнуващо. В повечето случаи няма да съжалявате за рисковете, които сте поели, особено ако работите в сферата на науката.

Телци, за вас ще е в сила принципът – действията говорят по-красноречиво от думите. Добре е да приключите с всички изостанали задачи, като си дадете сметка, че имате отговорна роля в решаването на казуси със сериозно значение както за вашата бизнес компания, така и за икономиката на родния ви град.

Близнаци, днес увереността ще е ключът към успеха ви. С позитивното си отношение към хората и случващото се около тях ще се доближите една крачка по-близо до постигането на целите си. Постиженията ви ще бъдат оценени.

Раци, днес ще се проявите като големи работохолици. Постигнатите успехи ще ви мотивират да си поставите по-дългосрочни цели. Но е добре да не приемате всичко толкова насериозно, за да не пропуснете възможността да отпразнувате подобаващо успехите си.

Лъвове, днес е възможно да се почувствате объркани и несигурни – добре е да избягвате да влизате в конфликти, да намерите време да се изолирате за малко, за да обмислите проблемите си. Така – по-добре подготвени – ще направите правилния избор.

Деви, Овни, съветите ви по финансови въпроси ще са много търсени. Споделяйте онова, което знаете, но не се раздавайте изцяло.Накрая ще бъдете твърде изтощени, за да преследвате собствените си интереси.

Везни, днес няма да ви е трудно да поддържате здравословния баланс между приходи и разходи. Но не купувайте предмети на лукса на неочаквано  ниски цени – най-вероятно има някаква измама.

Скорпиони, ако искате да инвестирате спестяванията си в някаква иновация с решаващо значение за обществото, сега е моментът да го направите. Не се колебайте да попитате по-опитните от вас за съвет и съдействие.

Стрелци, разчитайте на подкрепата на бизнес партньорите си – те с чисто сърце ще ви помогнат, предлагайки ви атрактивни финансови продукти. Не че няма да се справите добре и сами, но резултатите ще са още по-добри с помощта на другите.

Козирози, дори и да получавате изкушаващи предложения за инвестиции – изчакайте. Днес за вас търпението ще е голяма добродетел – особено що се отнася до финансови трансакции.

Водолеи, днес за вас шопинг терапията ще е най-доброто решение на всичките ви проблеми. Разбира се, вие сте достатъчно разумни, за да не правите излишни харчове.

Риби, днес се постарайте да разберете какъв точно резултат се очаква от изпълнението на задачите ви. Те са изключително сложни – не че няма да се справите, но и най-малката неяснота допълнително ще ви затрудни и то напълно излишно.