Петък, 13 август – Засилено усещане за хармония и красота

Венера и Плутон продължават да са в тригон – все още са на 120 градуса една от друга. Положителният ефект на Плутон е, че засилва влиянието на Венера, което се проявява като засилено усещане за хармония, красота, повишен интерес към изкуствата.

Хармонията ще гарантира благополучно развитие на междуличностните ви отношения както в личен, така и в професионален план. Днес е време да изгладите всякакви противоречия, водещи до спорове и кавги. Караниците само блокират и забавят личностното ви усъвършенстване – за да ги избегнете, най-лесно е да замълчите. Неслучайно мъдрите казват – „Мълчанието е злато“

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ще работят като изчислителни машинки и ще се справят с лекота с всякакви рутинни дейности, затова нека не отказват да поемат повече отговорности. Ще бъдат добри мениджъри, с какъвто и проект да се захванат.

Телците ще се проявят като много решителни и уверени. Ще работят бързо и ефективно, включително ще разработят и прекрасни стратегически планове. Особено ако работят в сферата на енергетиката.

За Близнаците е препоръчително да избягват всякакви конфликти с висшестоящите и с преките си началници. Да са по-малко критични и изискващи и да мислят повече за предстоящата си отпуска.

Раците ще са настроени изследователски. Няма да мислят за нищо друго освен как да подобрят условията, в които работят. Препоръчително е да си записват всяка идея, която им хрумне, и да я предложат на шефовете или на подчинените си.

Лъвовете ще са особено словоохотливи – ще дават идеи и предложения на всички около тях.

Ако работят в сферата на туризма, е добре да са наясно, че предложенията им са изключително ценни и е добре да спазват библейския принцип „Не хвърляйте бисерите на свинете“. Препоръчително е изобщо да не се засягат, ако никой не обръща внимание на идеите им. Другите губят, а не те.

На Девите ще им се наложи да употребят сила – и физическа, ако са в сферата на охранителния бизнес, и умствена, ако са възпитатели и обучители. Важният урок, който ще научат днес, е, че невинаги могат да спечелят, но поражението е сигурен начин да помъдреят, да се амбицират и след известно време да постигнат завиден успех.

Везните ще се чувстват разочаровани, тъй като днес няма да могат да намерят решение на наболели и тормозещи ги проблеми. Добре е да инвестират повече време в решаването им.

За Скорпионите денят обещава много предизвикателства – особено ако работят в сферата на финансите, всички ще искат да се конкурират с тях. Но всяка конкуренция е добре дошла за бизнеса им.

Стрелците е добре да се придържат стриктно към приоритетите си. Причината – днес няма да са особено ентусиазирани и прагматични в работата си и това няма да се отрази особено добре на предстоящите им важни срещи.

Козирозите ще отдават голямо значение на мнението на околните. Това е добре, тъй като им предстои да осъществят сериозни бизнес контакти, полезни за бъдещото развитие на компанията им.

За Водолеите този петък е най-подходящият, в който да си направят равносметка – да теглят чертата – да видят какво са замели под килима, а е трябвало своевременно да свършат. Ще намерят отговор на отдавна отлагани въпроси, като е препоръчително да избягват срещи с ревниви бизнес партньори.

Рибите е добре да не изпадат в паника, ако изведнъж открият, че хората, с които работят, им нямат никакво доверие. Добре е да бъдат търпеливи и да реагират по възможно най-цивилизования начин. Параноята е знак на времето и никой не бива да бъде обвиняван, че страда от нея.