Очаквайте новия брой на списание Banker Special

Първата половина на 2020-а ни постави в ступор с неочаквания нокаут от Ковид-19, но ние се окопитихме и приехме поражението като урок. А той е, че трябва да сме подготвени за новите реалности, и че понякога е нужно да падаме, за да се изправим след това и да бъдем по-силни и по-съпричастни един към друг.

 

 

Екипът на списание BANKER SPECIAL  е готов да ви предложи любопитни статии и вълнуващи интервюта.

Юли е месецът на слънцето, на пътуванията, на морето и нестихващите купони.

Ние пък успяхме да реализираме новия си летен брой, който съвсем скоро ще можете да го вземете в ръце.

Благодарим на всички, които и този път ни помогнаха да предоставим на читателите си качествени и интересни четива:

– На очарователната бизнес дама Цветелина Бориславова, която  отдели от времето си за ексклузивно интервю  в новия брой на списанието, и някакси естествено стана лице  на корицата.

– На Н.Пр. г-н Димитриос Хронопулос, Посланик на Република Гърция, който разказа пред Banker Special защо България и Гърция имат общи стратегически интереси и как двата народа знаят да се наслаждават на живота.

– На Владимир Савов, който сподели как един финансист гони стреса, за интересната си кариера у нас и в чужбина, за Варна и защо не е станал моряк.

Очаквайте в броя: лятна мода за Него и Нея, Съвети за Спорт и Здраве, за уникалната процедура Baby Botox, за най-престижните естетични клиники и услугите, които предлагат, кои са най-ценните Чайове в света,  не сме пропуснали и любителите на Кабриолетите за 2020 , има и за Доминика, както и за най-летния коктел – мохитото, разбира  се…

Стига толкова засега, останалото оставяме на вас, за да има какво да четете на плажа…