Огромна радост сполетя Цветана Пиронкова и Стойка Кръстева

Двете даровити български спортистки споделиха щастливата вест, че са били посетени от щъркела.

 

Преди броени часове 34-годишната българска тенисистка стана майка за втори път – на син с името Виктор. Да припомним, че Цвети вече има и друго момче – Александър, роден на 27-ми март 2018 година. Бащата на двете деца е Михаил Мирчев – бивш футболист и съпруг на Пиронкова.

Снимка от сватбения ден на Цветана Пиронкова и Михаил Мирчев от 2016 година.

Добре дошъл, Виктор! През изминалата нощ, на бял свят се появи нашето второ момченце! Чувстваме се добре, щастливи и благодарни! Огромни благодарности на Д-р Топалова и целия дежурен екип в болница „Селена“ за всеотдайните грижи и подкрепа!“ – написа в личния си Instagram и Facebook профил лъчезарната и тъй щастлива майка.

Ала хубавите новини не свършват дотук…

Стойка Кръстева – олимпийската ни шампионка по бокс от игрите в Токио – стана майка за първи път. Само няколко часа по-рано от Цвети Пиронкова, Стойка и съпругът си Борил посрещнаха на бял свят дъщеря си Цветелина.

Гордите родители Стойка и Борил.

Впрочем, бременността на златната ни медалистка не изненада мнозина . Само месец след завоюваното злато от Токио, 36-годишната спортистка Къстева обяви, че слага край на състезателната си кариера и се отдава на треньорската професия и … очевидно на майчинството.

Шампионката Стойка Кръстева, гордо развяваща българския флаг на Олимпийските игри в Токио.

Да са ни живи и здрави малките Виктор и Цветелина!