Новият брой на списание „Banker Special“ е вече на пазара

Излезе новият брой на списание „Banker Special“ – 74 поред.

В него заместник-главният изпълнителен директор и член на Управителния съвет на Пощенска банка Асен Ягодин, който е и лице на корицата, разказва за онова, което отличава неговата финансова институция от конкурентите на пазара. Споделя кои са професионалните постижения, с които най-много се гордее, и коя е неговата сила.

Представителят на Агенцията на ООН за бежанците в България – Седа Кузуджу – разкрива какви качества трябва да притежава един професионалист от структурата й, за да може наистина успешно да си върши работата.

Седа Кузуджу

Нейно Превъзходителство Йелена Филипович-Стоянов, която е посланик на Черна гора в България, ще ви провокира ако не да прочетете Байрон, то поне да заминете на почивка в родината й.

Нейно Превъзходителство Йелена Филипович-Стоянов

„При раждането на нашата планета най-красивата среща на сушата и морето със сигурност се е състояла на черногорския бряг!“ – цитира посланик Филипович – Стоянов наблюденията на водещото перо на английския романтизъм.

Повелителят на пътеписите – Радослав Райков ще ви заведе в Обидуш – единственото място в Португалия, където вишневият ликьор се поднася в шоколадова чашка, която после може да изядете.

Улици в Обидуш

Ако пък вече познавате Португалия като петте си пръста, ще имате възможност да се вдъхновите за нови пътешествия от статията, посветена на архитектурните чудеса за 2024 година.