Новите предложения на Victoria Beckham Beauty

Виктория Бекъм представи още разкрасяващи продукти само два месеца след лансирането на козметичната ѝ марка.

 

 

Неочакваното сътрудничеството

Преди броени дни Пош Спайс съобщи в Instagram профила си за реализирането на нов проект: „С огромно вълнение съобщавам за колаборацията ми с професор Августинус Бадер. Доста време се трудих  над новия ми продукт и беше същинска мечта да завърша заедно с него разработката на  грундиращ овлажнител, който не само заздравява кожата, но и ѝ придава толкова обичания от мен свеж и натурален блясък.“

Професор Августинус Бадер

Роденият на 20 август 1959-а в Аугсбург немски лекар и биомедицински учен е прочут с двата си култови овлажнителя Augustinus Bader The Cream и Augustinus Bader The Rich Cream. И за двата продукта му били нужни около 30-годишни проучвания, след като германецът установил, че на пазара липсват адекватни медикаменти за третиране на сериозни кожни изгарания.


Нищо чудно, че бившата звезда от Spice Girls, която е и голям фен на Бадер, е избрала именно него за партньор при разработката и производствота на новия продукт за кожа. Впрочем само споменаването му като нищо може да увеличи популярността и продажбите на овлажнителя.

Грижа за кожата

Името на продукта е Victoria Beckham by Augustinus Bader Cell Rejuvenating Priming Moisturizer и се продава на напълно разумни цени като се има предвид по колко струва козметиката на професор Бадер. В лъскавата и дизайнерска опаковка пък личи тънкият дизайнерски усет на Виктория Бекъм.

Продуктът може да бъде поръчен от victoriabeckhambeauty.com и от augustinusbader.com .

Грижа за устните

Наред с това Victoria Beckham Beauty предлага на ценителите и продукти за устни. Единият се нарича Bitten Lip Tint  и гарантира деликатно и естествено матиране на устните в няколко цветни нюанси, включвайки  ефекта и ползите на серум.

Другият – Lip Definer,е прецизен водоустойчив молив за устни, очертаващ естествения контур на устните. Предлага се в шест различни нюанса.