Новините около Меган Маркъл от края на лятото и началото на есента

На херцогинята на Съсекс определено не ѝ е скучно, след като преди година се раздели с холивудския си живот, за да стане част от британската аристокрация . Ежедневните грижи за новородения ѝ син принц Арчи, новата титла, традициите в кралския двор и усилията да намери своето място в него, са само част от новия ѝ дневен ред.

Сега херцогинята се намира в Съединените щати, за да подкрепи приятелката си американската тенисистка Серина Уилямс на първенството US open в Ню Йорк. Макар че обикалят слухове, че съществуват и други причини за визитата на американската лейди в родината й.

 

Единият засяга продължението на ангажимента ѝ в телевизионния сериал „Костюмари“ (Suits). Повечето фенове са запознати, че на бившата актриса се наложи да се прости с ролята си на Рейчъл Зейн след седмия сезон, за да се посвети на новия си живот в Обединеното кралство. Говори се, че има вероятност госпожа Уиндзор да участва във финалния епизод на адвокатската сага.

Другият слух е евентуалната покупка на малко жилище в Лос Анджелис. Кралското семейство със сигурност няма да е очаровано от идеята, в случай че херцогът и херцогинята са решили да се преместят в Лос Анджелис. Самата Меган Маркъл е родена в Града на ангелите и вероятно изпитва носталгия по дома, нищо, че вече би трябвало да е свикнала с новия си живот в Англия. Засега вероятността  за придобиване на имот в САЩ е малка, в бъдеще съпрузите може и да размислят.

Тази година, за съжаление, принц Хари и Меган няма да могат да посетят кралицата в замъка Балморал в Шотландия. Става дума за отдавнашна семейна традиция, а не просто за светско събитие. Всяка година кралица Елизабет Втора кани членове на кралското семейство на гости, за да прекарат повече време зедно, отпочивайки си от кралските задължения и медиите.


Причината за отсъствието им е свързана не само с грижите за наследника им, но и с техните служебни ангажименти. В календара на херцога и херцогинята фигурират три кралски пътешествия, като първото от тях ще започне от Африка към края на септември. Отделно съпругата на принц Хари трябва да представи с приятеля си дизайнерът Миша Ноно новата им съвместна колекция на работно облекло.