Новата красива придобивка на Риана в Лос Анджелис

Преди броени дни се разбра, че барбадоската красавица Риана се е сдобила с ново имение, напук на икономическата криза. Разказваме ви какво представлява новият ѝ дом, намиращ се над Бевърли Хилс.

 

По всичко изглежда, че изпълнителката на S.O.S. изобщо не изпитва финансови затруднения. Според американския уебсайт Dirt, Риана е похарчила около 13.8 млн. долара за новото си жилище над Бевърли Хилс, гледащо към каньона Колдуотър. За квартала се знае, че в него са живели или живеят едни от най-големите имена в музикалната индустрия – Марая Кери, Мадона, сър Пол Маккартни.

Домът се шири върху площ от над 2000 кв. м., датира от 30-те години на миналия век и е ограден с жив плет. Разполага с пет луксозни спални и седем бани, като едната от тях води директно до огромна частна тераса.

На горните етажи има домашен фитнес и гигантска гардеробна, които гледат към прекрасния вътрешен двор на къщата. В него, освен басейн, човек може да намери и джакузи, огнище и достатъчно широко пространство за забавления на открито.

Дворът е достъпен от почти всяка точка на имота, като от стаите на долния етаж се излиза през големи, стъклени, плъзгащи се врати.

Докато подовата настилка е изработена изцяло от френски бял дъб, то стените са основно боядисани в бяло и светлосиво, което придава по-ефирна и светла атмосфера в жилището.

Част от другите нови придобивки на 33-годишната музикантка включват голяма камина от черен мрамор, огромна библиотека, чиито рафтове са оформени като диаманти, и мокър бар. Любопитно е да се спомене, че интериорът на това помещение е по-тъмен в сравнение с останалата част на къщата.

Кухнята, от друга страна, изпъква с белите си шкафове, златни обкови и два кухненски острова, направени от бял мрамор. През нея също се минава, за да се стигне до друга романтична тераса.

Да припомним, че чернокожата хубавица обича да инвестира в недвижими имоти навсякъде около Лос Анджелис. Тя вече е горда собственичка на имение в Холивуд Хилс, което отдава под наем от 2 години насам, съсобственик е на цял блок на булевард „Уилшър“, както и на пентхаус в квартал „Сенчъри Сити“, който в момента изпълнява функциите на нейна официална резиденция.