Нестандартен къмпинг в пилотска кабина

Самолетите рядко са удобно място за добър нощен сън. Това обаче не е така за пътниците на борда на причудливи самолети във Франция – какво ще кажете за възможността да спите в самолет, който е превърнат в убежище за почивка сред природата и е оборудван с кухня и баня? Идеята за нестандартен къмпинг в пилотска кабина вече е реалност и почивката в самолет с легла, кухненски бокс, баня и кът за хранене е напълно възможно необичайно туристическо преживяване.

И ако някога сте мечтали да видите какви мистерии крие пилотската кабина в един самолет, то любопитството ви ще бъде задоволено – тук можете да седнете вътре и да управлявате контролите на самолета, преструвайки се, че летите… но мястото на пилота вече е превърнато в тоалетна. Вратата на самолета е запазена в първоначалния си автентичен вид, а бившите складове за багаж сега служат като кухненски бокс в комплект с микровълнова фурна и мивка. Насочете се към основната кабина и вместо редове от седалки ще намерите просторна стая с трапезария, която разполага с оригинални седалки от самолета, струпани около малка маса. Нестандартният къмпинг е с капацитет за спане на до четирима души – с две единични легла и едно двойно легло, като за осигуряването на пълен комфорт има и душ.

Разбира се, самолетът всъщност не лети – той е постоянно заземен и дори има собствена дървена палуба на открито, за да можете да се възползвате максимално от почивката си на открито. Вместо да седи в хангар или на писта, самолетът се намира във френската провинция, в къмпинга на Le Haut Village в St Michel Chef Chef. В района има какво да се види и направи, а от май до септември аквапаркът и басейнът на обекта са истински хит.