Най-добрите технологични джаджи за 2023 година

В последния брой (69) на списание Banker Special Калоян Атанасов се е погрижил да ви информира подробно за най-добрите и полезни технологични джаджи за 2023 година, които бихте могли да използване в ежедневието си.

Технологиите се променят със светкавична скорост. С всяка изминала година джаджите стават по-готини и премахват все повече неприятности и проблеми от ежедневието ни. Представяме ви  задължителните за изпробване топ устройства на 2023 година. Киноманите ще харесат мини прожектора Yaber Pico T1. Този уред с джобен размер може да излъчва картина на 30 до 120-инчов екран, като свързването става чрез Bluetooth 5.0 и Wi-Fi.

Страхотен е за импровизирани филмови вечери на открито, или в дома на приятел. Любителите на книгите пък със сигурност ще оценят  таблета TCL NXTPAPER 12 Pro. Той излъчва невидима синя светлина, което ви позволява да четете с часове, или да рисувате, без напрежение за очите.

DJI Mini 2 SE

Малкият дрон тежи само 249 грама, което го освобождава от задължението да отговаря на някои регулаторни разпоредби. Така че, заснемайте лесно въздушни кадри и се забавлявайте с дрона DJI Mini 2 SE. Въпреки че е по-малък, той има практически същата резолюция на камерата като своя предшественик. Освен това предавателната система OcuSync 2.0 му осигурява сериозен обхват на движение от 8 километра.

Цена 369 долара

Playstation VR2

Изживейте зашеметяващи картини в неподозирани светове с комплекта за виртуална реалност Playstation VR2. Той разполага с впечатляващи 4K HDR визуализации, новаторски игри и гарантира единственото по рода си усещане за друга реалност. Нещо повече, осигурени са фини вибрации, интелигентно проследяване на очите и други новаторски опции.

Цена 549.99 долара

Garmin vívomove Trend

Стилният хибриден смарт часовник се отличава с класически дизайн и интелигентни функции. Garmin vivomove trend изглежда страхотно на ръката ви, съчетавайки луксозна визия със смарт природа. Използвайте го, за да получавате известия от смартфона си, да извършвате безконтактни плащания, да проследявате здравето си… Това е едно от задължителните технологични устройства за 2023 година.

Цена 269.99 долара

Canon EOS R50

Леката и компактна камера с интуитивни функции превръща фотографията в забавно и лесно хоби. Снимайте красиви и вълнуващи изображения, без никакво усилие, с помощта на умния фотоапарат Canon EOS R50. Той е пълен с автоматични функции, които ще подобрят нивото на вашите фотографски умения. Например 24.2-мегапикселовият CMOS сензор ще открива и проследява обекти, което осигурява страхотно удобство и непрекъснато снимане.

Цена 679.99 долара

Yaber Pico T1

Мини прожекторът буквално е кино в джоба ви, а дори се свързва и с външни тонколони. С размерите на малък смартфон, Yaber Pico T1 ви позволява да се наслаждавате на кинематографични филми, където и да се намиратеи. Джаджата е супер тънка и се побира в джоба ви. Очаквайте завладяващо изживяване, ярки цветове и ясни изображения  благодарение на Wi-Fi и Bluetooth 5.0 свързаност.

Цена 289.99 долара

TCL NXTPAPER 12

Професионалният, тънък като лист хартия таблет, ще предпазва очите ви по-добре от всяко електронно устройство. Четете електронни книги с часове, без да напрягате очите си на TCL NXTPAPER 12 Pro. Неговият дисплей със защита против светлинни отблясъци осигурява ясен изглед от всеки един ъгъл. Слабата синя хардуерна светлина е нежна към сетивата ви, което прави таблета едно от най-атрактивните устройства за 2023 година.

Цена 499 долара

Govee Lyra RGBICWW

Подовата лампа внася впечатляваща цветна проекция във вашето жилищно пространство. Осветете дома си в няколко нюанса едновременно с иновативната и оригинална лампа Govee Lyra RGBICWW. Тя предоставя общо 16 млн. цвята и 2200 до 6500 k бяла светлина в топли или студени оттенъци. Светлинните ефекти, свързаността с интернет приложения и гласовият контрол правят тази лампа доста готина придобивка.

Цена 119.99 долара

Marshall Middleton

Marshall Middleton крие мощен звук във високоговорител с размер, който да пасне на дланта ви. С дизайн в емблематичния стил на бранда, мощният преносим високоговорител Marshall Middleton ще ви потопи в дълбините на качествената музика, където и да се намирате. Нещо повече, той работи със специално приложение и е сертифициран за прахо- и водоустойчивост. За изработването му е използвана и 55% рециклирана пластмаса.

Цена 299.90 долара

UNIT 1 FARO

Интелигентната каска за велосипедисти изглежда стилно и ви прави видими от всички посоки. Нейните интегрирани светлини притежават 500 лумена яркост, което подобрява видимостта ви по време на нощно каране. Можете дори да персонализирате RGB LED светодиодите, които са вградени в каската.

Цена 189.92 долара

Lockly Flex Touch Pro

Lockly Flex Touch Pro трансформира стандартната ключалка на вратата ви в интелигентно устройство с гласово управление. Lockly Flex Touch Pro работи със стандартните типове брави и е лесен за инсталиране. Използването му добавя дистанционно управление, наблюдение в реално време отвсякъде, гласово управление чрез Google Assistant и Alexa, както и въвеждане на пръстови отпечатъци. Така домът ви ще се превърне в непревземаема крепост за нежеланите гости.

229.99 долара