Мишел Обама ще лансира първия си подкаст

Освен че е авторка на няколко бестселъра ( „Becoming“, „American Grown“, „Farewell Speeches“), бившата първа дама ще лансира много скоро и първия си подкаст по известната апликация за музикален стримийнг Spotify. Ето какво друго се знае за предстоящия ѝ проект.

 

Преди броени дни Мишел Обама обяви в социалната мрежа Twitter, че ще се присъедини към популярния тренд да се създават подкасти. Проектът ѝ ще носи името „The Michelle Obama Podcast“ и всяка седмица афроамериканката разговаря за човешките взаимоотношения с различни гости на предаването си; очаква се първата емисия да бъде излъчена на 29-ти юли.

Сред първите интервюирани ще бъдат членове на семейството ѝ и нейни близки приятели: „Вярвам, че тази поредица ще се превърне в пространство за изследване на важни теми и намирането на отговори на често задавани въпроси от ежедневието ни.“ – резюмира Мишел.

Надявам се, повече от всичко, че този подкаст ще мотивира мнозина от слушателите да започнат дискусии по трудни теми с хората, които са най-важни за тях. Така ще можем да проявяваме повече разбиране и емпатия към останалите.“ – допълва тя.

Но освен семейството и приятелите си, стилната дама ще покани да ѝ гостуват и други известни личности като телевизионния водещ Конан О’Брайън, бизнесдамата Валъри Джарет и журналистката Мишел Норис; не става ясно дали Барак Обама също ще бъде сред поканените.

Мислим, че голяма част от световната аудитория ще бъде вдъхновена от тези откровени, хуманни и лични разговори между бившата първата дама Мишел Обама и нейните гости.“ – рекламира Грей Мънфорд, мениджър за съдържанието и публичността в Spotify.