Мемоарите на принц Хари разбуниха световните духове

По всичко изглежда, че драмата около казуса Megxit скоро няма да има приключи. Напротив – херцозите на Съсекс продължават да правят всичко възможно, за да очернят великобританското кралско семейство. Това си пролича ясно и от последния труд на принц Хари – неговите мемоари. Ето за какво става дума:

 

Расизъм, драма, тежки кралски обичаи, гняв, обиди и сълзи – всичко това ще намерите в Spare. Писменият труд на принц Хари, който вече си заслужи почтеното място в „Световни рекорди на Гинес ” като най-бързо продаващата се нехудожествена книга на всички време. Само 1.43 млн. копия бяха продадени още в първия ден на лансирането ѝ.

Как най-малкият син на принцеса Даяна изгубва своята девственост, колко души в Афганистан е видял да умират пред очите му, лошото отношение към него от неговите роднини, непрестанните нападки към съпругата му Меган Маркъл. Всичко това читателят ще успее да намери сред 416-те страници на бестселъра.

Според Forbes, въпреки успехите на първия тираж на Spare, херцозите на Съсекс пак успяха да разбунят духовете не само по света, но и в Обединеното кралство. С други думи, младото семейство безпроблемно настройва все повече хора срещу самото него. Поданиците на короната не само се възмущават на безцеремонното поведение на Хари и Меган, но и защото до този момент двамата все още не са се отказали от кралските си титли, след като категорично казаха, че не искат повече да бъдат част от кралското семейство.

Впрочем, неотдавнашното лансиране на документалните серии на херцозите на Съсекс по Netflix допълнително допринесе за опетняването на имиджа им, както списание Banker Special вече писа.