Любовта между Памела Андерсън и Томи Лий ще бъде екранизирана

Една от най-влиятелните двойки през 90-те години на XX в. се сдобива със собствен сериал. Името му е „Пам и Томи“ (Pam & Tommy) и ще бъде заснет от телевизионната мрежа Hulu. А ето какво друго се знае до този момент:

 

Двете звезди се запознават през 1995-а и само след 96 часа решават да се венчаят. За барабаниста и основател на рок групата Mötley Crüe това е трети брак, а за блондинката – първи. Семейното им щастие, обаче, продължава само три години, а от любовта им се раждат двама синове: Брандън Томас през 1996-а и Дилън Джагър през 1997-а. Една година по-късно се развеждат, после отново се събират за кратко, но през 2001 г. всеки поема по своя път. По данни на уебсайта Deadline, и двамата бивши съпрузи са наясно с проекта и нямат нищо против.

„Пам и Томи“ ще се състои от общо осем епизода, а освен, че ще покаже скандалния случай със секс касетата им (направена по време медения им месец през 1995-а и впоследствие открадната), ще научим повече и за експлозивната им и хаотична връзка.

Памела с двамата си сина Брандън Томас (отляво) и Дилън Джагър (отдясно).

За главни роли бяха избрани британската актриса Лили Джеймс („Имението Даунтън“ (2012-2015) , „Пепеляшка“ (2015), „Война и мир“ (2016)) и румънско-американския актьор Себастиан Стан ( „Капитан Америка: Първият отмъстител“ (2011), „Мравец“ (2015), „Черната пантера“ (2018)).

Лили Джеймс и Себастиан Стан.

Режисьорът на телевизионните серии е Крейг Гилеспи („Аз, Тоня“ (2017)), а Сет Роугън и Евън Голдбърг ще отговорят за продукцията. Според прогнозите „Пам и Томи“ трябва да излезе през пролетта на 2021 г. по Hulu.