LIBRE EAU DE TOILETTE DE YSL – за свободната и смела жена

СВОБОДНА ДА СИЯЕ ОТ САМОУВЕРЕНОСТ.
СВОБОДНА ДА ГОРИ ОТ УДОВОЛСТВИЕ.
СВОБОДНА ДА УСЕЩА ВСИЧКО С КОЖАТА СИ.
СВОБОДНА ДА БЪДЕ СВОБОДНА.

 

 

СВОБОДЕН

Това е думата, която описва Yves Saint Laurent. Винаги на ръба. Експериментиращ с ограниченията. Прекрачващ граници. Смел и самоуверен, през 1971 г. дизайнерът дръзна да свали всички маски в интимен провокативен гол портрет, с който рекламира първия си аромат за мъже. Голотата: абсолютната проява на самочувствие от мъжа, който живее под мотото TOUT, MAIS TERRIBLEMENT – „Всичко, но в излишък“. Също и за жените, които вдъхновява.

Днес LIBRE EAU DE TOILETTE разкрива нова, по-интимна страна от пламенната женственост на Дуа Липа, непоколебимо излагаща голата си кожа на слънцето като възбуждащ и хедонистичен израз на свобода – но винаги с модна нотка.
На границата между мъжественото и женственото, новият аромат, създаден от Ан Флипо и Карлос Бенаим, е това, което прави LIBRE EAU DE PARFUM толкова иконичен. Обновен с ярка и свежа чувственост, благодарение на която той е по-ослепителен и обгръща кожата повече от всякога, неговият деликатен светъл нюанс на златисто-розово е разсъблечен в пълната му прелест в нов, по-висок вариант на флакона LIBRE, вдъхновен от висшата мода.

С инфузията на чист и деликатен бял чай, която хармонира със свежестта на дива лавандула и пламтящата чувственост на портокалов цвят абсолю, акцентът в LIBRE EAU DE TOILETTE е характерното напрежение между студеното и топлото. Ласката на слънцето и свежестта на водата. Сексапилното сливане на аромат и гола кожа, което изразява така нужната днес честност и човешка близост.

Защото свободата днес е по-значима от всякога. Тя резонира на личностно, емоционално, интимно ниво. Не просто състояние на ума, тя е начин на живот. Да усещаш всичко с кожата си. Да приемеш себе си, своите емоции, своите желания. Да гориш ярко. Да се чувстваш правилно. И през цялото това време да ухаеш великолепно в сияещите нотки на LIBRE EAU DE TOILETTE…
През 2021 г. дръзни да разкриеш своя огън.
Да изпиташ вълнение. Секси тръпката от разголването.

ЖИВЕЙ СВОЯТА СВОБОДА.

 

АРОМАТЪТ – СЕКСИ ТРЕПЕТ ВЪРХУ ГОЛАТА КОЖА

С LIBRE EAU DE TOILETTE иконичният аромат на Yves Saint Laurent Beauté разкрива своя най-свеж, ярък и женствен прочит, изразен в деликатен светъл златисто-розов цвят, вдъхновен от иконичния телесен нюанс на колекциите на Saint Laurent.
„Прозрачност. Неподправеност. Искреност.“ Това са били ключовите думи за Ан Флипо и Карлос Бенаим при създаването на LIBRE EAU DE PARFUM, които преработиха формулата в Eau de Toilette, запазвайки я дръзка и оригинална, но и придавайки ѝ по-модерна и интимна нотка. Емоцията преди действието. С акцент върху контрастите на аромата, създавайки фино и ефирно пространство между нотките, чисто като синьо небе.

В основата на дизайна на LIBRE стои сексапилното и дръзко взаимодействие между двата основни елемента, специално пригодени за Yves Saint Laurent Beauté: ароматна дива лавандула от Прованса (Франция) и портокалов цвят абсолю, идващ от Мароко. Модерността на концепцията е заимствана от напрежението между мъжествеността на нейната структура „fougère “ – класически вид аромати за мъже – и абсолютната женственост на бялата ѝ цветна сърцевина.
Вдъхновен от финия аромат на чаени листа, нов сияен акорд от златен бял чай акцентира блясъка на портокаловия цвят и подчертава свежестта на лавандулата. Растителната деликатност и плодовост се комбинират с цветната зеленина на нежна нотка момина сълза, която обединява композицията. По-лек, по-свеж и по-фин от по-често използваната нотка на черен чай, бистрият акорд от златен бял чай, съчетан с комбинация от природни и създадени от човека съставки, добавя неподправеност и прозрачност на аромата.

Търсехме начин да вложим чистота и прозрачност във формулата. Идеята за акорд от златен бял чай беше спонтанна. Просто знаехме, че е правилната съставка“, обясняват водещите парфюмеристи. „Тъй като не е свързан с определен пол, белият чай добавя ново, по-деликатно измерение към напрежението между мъжественото и женственото, което е характерно за LIBRE.“

Обвити в пръски от искрящ бергамот, кристална круша и свежа ябълка, „ връхните нотки разтварят аромата с усмивка“, казват парфюмеристите. После сърцето на аромата разкрива озарената си от слънцето чувственост като кожа със златен загар изпод елегантен блейзър: опияняващ портокалов цвят абсолю и жасмин самбак, укротени от чистите завършени акценти със зелена нотка на акорда от момина
сълза.
Колкото и непорочни да са новите акорди от златен бял чай и момина сълза обаче, LIBRE EAU DE TOILETTE има способността да разгорещява. Под листчетата на флоралното сърце се разкрива несравнимото качество на бурбонската ванилия от Мадагаскар. Прохладно е. Горещо е. Чисто е. Почти осезаеми за кожата са ефектите от LIBRE EAU DE TOILETTE тя блика от чувственост. Ароматът на свободата никога не е бил толкова близък и толкова личен.

 

ФИЛМЪТ – НЕПОДПРАВЕНА

Вълнуващата рекламна кампания за LIBRE EAU DE TOILETTE обединява авангардния носител на награди, базиран в Л.А. режисьор и фотограф Набил и дръзкия нов глас на поп музиката. Типичната жена Libre: Дуа Липа.

Тук Дуа Липа ни взема със себе си по нависоко и по надалеч в една окъпана в слънцето визия, като разкрива най интимната си страна в спиращ дъха и смел имидж. Изкачвайки се по тънка геометрична структура, сякаш се носи във въздуха над обширен градски пейзаж, на високи токчета тя върви до края на света.
Безстрашна, неподвластна на гравитацията, с огнена руса коса и сияйна кожа, на които контрастира строг черен костюм Saint Laurent и безкраен простор от чисто синьо небе.

Сърцето ѝ гори с желание. Кожата ѝ трепти в напрежение. Тя затваря очи, чувствайки лъчите по клепачите си като ефирни златни факли. Когато ги отваря отново, увереността ѝ достига шеметни височини. В дързък и вълнуващ жест на разголване и сила, тя хвърля блейзъра си, без да прекъсва котешката си походка.
Тя сияе, опълчвайки се на изгарящото слънце, отдавайки се горещината. Тя чувства лъчите му върху голата си златиста кожа. Всяка нейна емоция е чисто и зашеметяващо усещане за аромат върху кожата ѝ. Смела огнена кралица на върха на света. Облечена в нищо друго, освен свобода. Защото свободата е всичко, което имаме.

НЕПОДПРАВЕНА СВОБОДА.

Оттук можете да направите своята поръка за LIBRE EAU DE TOILETTE на Yves Saint Laurent, с който определено ще ощастливите скъпата жена до вас –  https://douglas.bg/yves-saint-laurent-libre-eau-de-toilette-conf-58201 .