Лейди Гага обяви кога ще излезе новият ѝ сингъл

Феновете на ексцентричната певица могат да ликуват – лансирането на новото ѝ музикално парче ще се случи след броени дни. Ето какво се знае до този момент.

 

Огромното нетърпение на „малките чудовища“, както Лейди Гага нарича верните си фенове, е разбираемо. Близо две години родената в Ню Йорк певица не е издавала нов музикален албум или нови песни, ако не се броят „Shallow“ и „Always Remember Us This Way“ от саундтрака към филма „Роди се звезда“ от 2018 година.

Новият ѝ сингъл е озаглавен „Stupid Love“ и се очаква да излезе в петък (28-ми февруари) в полунощ, американско време. Новината бе качена лично от звездата в профила ѝ в Twitter, която бе придружена с изображение на билборд, рекламиращ новото парче. Това, разбира се, не попречи на хакери и измамници да се опитат да изтеглят и разпространят новата песен за тяхна сметка. Но истината ще излезе наяве чак в петък.

„Лейди Гага работи в продължение на цяла година и е много развълнувана… Тя идеално разбира, че не може да отсъства прекалено дълго от музикалната индустрия.“ – сподели неотдавна близък до певицата човек пред таблоида Sun.

Така че само след няколко дни ще станем свидетели на това, кото ни е приготвила Лейди Гага със сингъла си  „Stupid Love“.