La Vie est Belle Soleil Cristal на Lancôme – доза слънчево щастие за всяка дама

Ето че най-женственият месец от всички най-сетне дойде, а с него и 8-ми март – Международният ден на жената. А какъв по-добър повод да се отбележи с новия пленяващ флорален аромат на La Vie est Belle Soleil Cristal на Lancôme?

 

Сияйно щастие


В днешния свят щастието е нещо повече от мимолетно усещане. Щастието има силата да ни издигне, да преодолее предизвикателствата в живота и да ни обедини с общо чувство за цел. То прави света по-хубаво място. С La Vie est Belle, Lancôme ви кани да запалите искрата на радостта и да намерите силата в изразяването на вашата индивидуална красота. Споделете светлината на оптимизма с всички около вас. Нека заедно да разпространим щастието, за да създадем едно по-добро утре. Осветете света с усмивка.

Пристрастяващ слънчев аромат

Насладете се на най-лъчезарната усмивка уловена в аромат. Със следа от слънчеви нотки, La Vie est Belle Soleil Cristal заблестява.
Подобно на усмивка, която озарява лицата, слънчевите нотки осветяват емблематичния акорд на La Vie est Belle, отвътре навън. В основата на тази композиция е трио от бели цветя: жасмин, портокалов цвят и иланг иланг, комбинирани със слънчев кокосов акорд, който подчертава тяхната кремообразна, кадифена текстура. Този топъл, чувствен и невероятно вълнуващ акорд контрастира с бергамот и мандарина, които внасят непосредствено и искрящо усещане за свежест в парфюма. Дуетът от ирис и пачули – съставки, емблематични за La Vie est Belle – е съчетан с вкусната и пристрастяваща ванилия, която му придава безпрецедентно сияние.

За тази глава в историята на La Vie est Belle искахме да капсулираме сияещата аура на жените с La Vie est Belle. Създадохме букет от слънчеви, топли и сияйни цветя на базата на цвят от иланг иланг, които са облечени в цитрусови връхни нотки. Подписът на La Vie est Belle е подсилен от нова сладострастно пристрастяване – топъл и кремообразен кокос, подплатен с вливане на чувствена ванилия.
Чрез този парфюм искахме да дадем глас на сиянието и чувствеността на жените с La Vie est Belle.“ – Парфюмеристите Никола Болю & Доминик Ропион

Щастието е в детайлите


Идеалната концепция за щастие, която осветява света, вдъхновява Lancôme при избора на съставките. Водена от убеждението, че красивият парфюм трябва да носи щастие както на тези, които го носят, така и на тези, които го правят, марката се грижи за запазването на природните ресурси и гарантира, че хората, които зависят от тези ресурси, се радват на справедливо заплащане и добри условия на труд.
Получена чрез ексклузивен процес на екстракция от ръчно събрани зърна, първокласната ванилова инфузия от Мадагаскар е продукт на индустрия, която има положително въздействие върху фермерите на острова. Тази система им осигурява справедливо заплащане и добри условия на труд, като същевременно се стреми да защити ресурсите на този уникален регион.
Есенцията от балинезийско пачули се произвежда чрез устойчив метод със сертификат „За живота“ („For Life). Това сертифициране има за цел да осигури устойчив източник на приходи за повече от 80 местни фермери, като по този начин помага за подобряване на производствената верига и съживяване на крехката екосистема на страната.

Новият символ на щастието


„Кристалната усмивка“ на аромата го превърна в икона. Като символ на щастие от лансирането си през 2012 г., факонът La Vie est Belle е напълно преработен за това последно издание. С холографски отражения, прозрачното стъкло на флакона улавя сияйната аура на озаряващата усмивка. Подобно на кристал, пречупващ светлината, която свети през повърхността му, той създава блестящ ефект, който се променя с движение, разкривайки безкраен нюанс на цветовете. Емблематичните крила на гърлото на аромата проблясват заедно с останалата част от флакона. Пленителен нюанс с примамлива аура.

Усмивката, която озарява света


Джулия Робъртс, посланикът на емблематичния аромат на Lancôme, олицетворява сияйно щастие на La Vie est Belle Soleil Cristal. Когато тя се усмихва, целият свят се усмихва. В кампанията тя е уловена в момент на чисто щастие. Блестящият й тен е подчертан от бялата й искряща рокля.
Холографските отражения усилват слънчевата светлина, която подчертава естествената й сияйна красота. Излишно е да споменаваме, че в тази кампания истинската звезда е жената, чиято усмивка успява да озари света.

 

Оттук можете да направите вашата заявка, чрез която ще ощастливите любимата жена до вас –  https://douglas.bg/lancome-la-vie-est-belle-soleil-crystal-conf-57487 .