Камий Котен е новата съперничка на Лейди Гага в Gucci

Преди няколко дни се разбра, че 42-годишната французойка Камий Котен е избрана да участва в предстоящия биографичен филм за Маурицио Гучи. Ето какво друго се знае до този момент:

 

През януари британският уебсайт The Guardian загатна, че е напълно възможно Камий Котен да се присъедини към актьорския състав на предстоящата киноистория, посветена на един от легендарните императори на лукса. Неотдавна информацията бе потвърдена и от сайта Internet Movie Database (IMDb). Припомняме, че в Gucci, освен Лейди Гага, ще видим и други любими лица като Джаред Лето, Ал Пачино и Адам Драйвър, за които вече ви разказахме – https://special.bg/gucci-leydi-gaga-robart-de-niro-i-al-patchino-v-nov-biografitchen-film/# .

Камий ще се превъплъти в образа на Паола Франки – жената, с която покойният Маурицио Гучи е искал да продължи живота си, след като през 1991-а се развежда с Патриция Реджани. Филмът ще се базира на книгата на Сара Гей Фордън „Къщата на Гучи: Историята – сензация за убийство, лудост, блясък и алчност“ (The House of Gucci : A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed). Премиерата е определена за ноември, но може да бъде отложена, тъй като снимките все още не са започнали.

Маурицио Гучи и Паола Франки.

А сега няколко думи и за самата френска актриса.

Камий Котен.

Камий Котен е родена на 1-ви декември 1978 г. в югозападното парижко предградие Булон Биянкур. Завършва френския лицей в Лондон, а след като се връща във Франция, се записва в театралната и драматична школа „Жан Перимони“. През 2006-а започва да участва в сериали и филми и бързо се превръща в една от най-любимите актриси на французите. Част от известните кинематографски проекти с нейно участие включват сериала „Десет процента“ (Dix pour cent) (2015-2020), „Кучката: принцесата на сърцата“ (Connasse, princesse des cœurs) (2015) и „Каквато майката, такава и дъщерята“ Telle mère, telle fille (2017). За личния ѝ живот се знае малко – че има връзка с архитект, на когото името пази в строга тайна, и от когото има две деца: Леон (2009) и Анна (2015).