Кой е най-скъпият хотел в света?

Докато сезоните се нижат, а годините – търколят, броят на хотелите по света също се променя постоянно. Ала до този момент само един от тях си остава най-скъпят, чиято нощувка може безпроблемно да ви струва 290 хиляди долара. Разказваме ви кое е това тъй загадъчно и луксозно място за отдих:

 

Въпросното място за отдих впечатлява и с това, че изобщо не може да бъде намерено лесно по суша. Причината – най-скъпят хотел в света фактически е подводница, носеща името Lоvеr’ѕ Dеер. А за да я откриете – трябва само да се отправите към остров Света Лусия, намиращ се в източната част на Kapибcĸo море; близо до границата с Атлантическия океан.

По информация на Тhе Guаrdіаn, само срещу скромната цена от 292 хил. долара (около 567 хил. лева) човек може да прекара една наистина незабравима и вълшебна вечер под вода, бидейки напълно заобиколен от богата и красива флора и фауна на Карибско море.

Пусната в експлоатация преди 8 години, подводницата-хотел продължава да води класацията на най-скъпият хотел в света – и има защо. Освен невероятното подводно изживяване, Lоvеr’ѕ Dеер предоставя на своите гости много луксозен и удобен интериор: баня за двама, голямо двойно легло, минибар, кухня и всекидневна.

На всичкото отгоре щастливите наематели ще имат на разположения и тричленен екипаж, състоящ се от капитан, майстор готвач и личен иконом. А за повече уединение – за влюбените двойки е осигурена и звукоизолираща стая (все пак Lоvеr’ѕ Dеер е планирана за сватбено пътешествие).

В интерес на истината, гостите наистина могат да се почувстват като кралски особи, имайки се предвид, че капитанът ще закара плавателния съд именно там, като всеки един от тях пожелае, задоволявайки и най-дребната им прищявка.