Ким Кардашиян: „Момичета, провалих се!“

Тъмни облаци са надвиснали над 40-годишната американка. Не само че Ким се намира в процес на развод с Кание Уест, но преди няколко дни сподели по време на епизод „Животът на Кардашиян“ какви са новите ѝ тревоги. Ето за какво иде реч:

 

Момичета, провалих се на изпита. Достатъчно дълго бях далече от децата ми. Не бих могла да продължа, нямам толкова време.“ – оплаква се Кимбърли на своите сестри Кортни и Клои. Както неотдавна списание Banker Special писа, дъщерята на адвоката Робърт Кардашиян и реалити звездата Крис Дженър реши да поеме по стъпките на баща си, следвайки право.

Ким обича да осведомява своите почитатели какво се случва с нея чрез социалните мрежи.

Американката с арменски произход стажуваше в адвокатска фирма и се готвеше усилено за много важен изпит, отделена през това време от четирите си деца: Сейнт, Псалм, Чикаго и Норт. Това е така нареченият baby bar (бебешка летва) – първият изпит в Съединените американски щати, който всеки студент по право трябва да издържи, за да продължи напред с учението си. Нужният минимален брой точки, за да бъде взет, е 560 – Ким едва е успяла да изкара само 474: „Аз съм пълен провал – шест седмици по 10-12 часа на ден здраво учене, нерви и пот.“ – издумва се бизнесдамата.

Ким също така разясни, че не само първоначално следвала четири години в правен факултет, вместо да учи, както е обичайно три години, но и че самият изпит бил страшно труден – с продължителност седем часа и съставни части – четири есета и тест с по 300 въпроса.

Ким с приятеля си Ван Джоунс.

Но явно на Кимбърли ще ѝ се наложи да сложи тази своя мечта на пауза. Причината, поради която се решава да изучава тази тъй сложна материя, е желанието ѝ да помага в раздаването на правосъдие, в търсенето на истината и в онеправдаването на невинни затворници. Впрочем, мнозина предполагат, че приятелят ѝ Ван Джоунс – опитен журналист и адвокат – също ѝ е повлиял много на избора за бъдеща кариера под знака на Юстиция.