Ким Кардашиян с коледна изненада за феновете си

Американската звезда от арменски произход е приготвила специален сюрприз за най-верните си почитатели. Ето какво съобщи Ким преди няколко дни в личния си профил в Twitter.

 

Въпреки че 2020-а бе доста трудна за Кимбърли, както вече писахме – https://special.bg/klatushkashtiyat-se-brak-na-kim-kardashiyan-i-kanie-uest/, 40-годишната дама е решила да се превъплъти в Баба Коледа за предстоящите празници.

Здравейте, приятели! Това е навярно най-прекрасното време на годината. Знам, че 2020 година бе тежка за мнозина от вас, които се чудят как ще си платят наема, какво ще сложат на празничната трапеза или какви подаръци ще приготвят за под елхата. Затова искам да разпространя любовта като изпратя по 500 долара на 1000 души. Споделете под туита вашия $cashtag (уникален идентификатор за физически лица и фирми, използващи приложението Cash App), който да бъде придружен и с хаштага #KKWHoliday.“ – гласи празничния туит на съпругата на Кание Уест.

Тазгодишната коледна елха на Ким.

Малко след публикуването на  съобщението десетки хиляди абоната да се отзоват на поканата ѝ. Сред тях има както самотни майки и бащи, така и хора, на които им се налага да платят огромни болнични сметки, или такива без доходи.

Сестрите Кардашиян с коледни рокли.

Но какво са 500 хил. долара за богатата звезда, която през октомври успя да похарчи 1 милион да отпразнува подобаващо 40-ия си рожден ден.