Кание Уест отвърна на Дженифър Анистън

Преди броени дни ви разказахме как екранната Рейчъл Грийн отправи апел към своите почитатели да не гласуват за съпруга на Ким Кардашиян. Реакцията на Кание Уест, разбира се, не закъсня.

 

Изборите за 46-ия президент на Съединените американски щати наближават, а редом с тях зачестиха и публикациите, и призивите в социалните мрежи на гласувалите американци. Дженифър Анистън не направи изключение и след като показа в Instagram как е пуснала бюлетината си в пощата, помоли съгражданите си да не гласуват за Кание Уест: „Изобщо няма да бъде смешно, ако дадете гласа си за Кание.“ – както вече писахме – https://special.bg/dzhenifar-anistan-vne-glasuvayte-za-kanie-uestv/ .

Думите ѝ очевидно са жегнали рапъра, защото отговорът му не закъсня. „“Приятели“ също не бяха смешни.“ – написа афроамериканецът в Twitter, ясно намеквайки за телевизионното шоу, което прослави Дженифър Анистън.

В интерес на истината, много скоро след публикуването на коментара си, певецът го изтри, ала той вече бе видян и запазен от много медии. Още по-куриозно е, че Кание сподели друго съобщение след първото: „Уау, това интервю на Джо Роугън направо ги шокира. Да действаме.“. Става дума за неотдавнашното му гостуване при американския комик, ММА коментатор и подкастър.

По време на интервюто изпълнителят на Stronger разясни, че решението му да се включи в тазгодишната надпревара за президентския пост е изцяло повлияно от думите на самия Господ, който така му заръчал.

Любопитно е да се спомене, че чернокожият музикант е вярващ християнин, а деветият му и предстоящият му албум са посветени на Иисус Христов и христянството, съответно носейки имената God’s Country и Jesus Is King. Съпругата му Ким Карадашиян също е религиозна. Припомняме, че миналата година тя и трите ѝ малки деца (Псалм, Чикаго и Сейнт) бяха кръстени в Арменската апостолическа църква в Армения.

Но независимо дали Кание е призован от Бога, или не, мнозина, сред които и Дженифър Анистън, са изцяло против кампанията му. Те също така се опасяват, че гласовете, които рапърът може да получи, могат да повлияят сериозно на надпреварата между Доналд Тръмп и Джо Байдън.