Какво да очакваме от годината на Водния Тигър

Ето че посрещнахме Новата година. Но докато една част от света започна григорианската 2022 година, в Китай с нетърпение очакват Годината на Водния Тигър. Разказваме ви какво трябва да знаете за нея:

 

Предистория

Китай, подобно на Израел и Индия, също има собствено летоброене – доста различно от европейското. Но интересното в китайската традиция е как точно са намесени 12-те животни от зодиака. А оттук можете да си припомните за произхода на китайския хороскоп – https://special.bg/kakvo-da-otchakvame-ot-godinata-na-beliya-metalen-bik/ .

Общи очаквания

Годината на Водния Тигър ще настъпи на 1-ви февруари, във вторник, 2022 г., и ще донесе големи и драматични промени и предизвикателства. Наред с това 2022-а ще бъде бурна и наситена със събития, впоследствие изкушавайки повечето зодии да се впуснат във всякакви рискови ситуации и нови приключения.

Независимо от рисковете, водният цикъл ще донесе повече късмет, щастие и любов за повечето зодии през следващите години. Знаците на Маймуната и Змията – наравно с Тигъра – ще бъдат силно повлияни през идната година.

Здравето, кариерата и любовта

1. Здраве – aко сте искали да подобрите още повече физиката си, то тогава Тигърът ще ви помогне през 2022 година. Спортните дейности като бягането и плуването ще са особено успешни по пътя към добрата ви фигура. Пътуването – независимо дали в България, или в чужбина – също ще е от съществено значение. Пътешествията ще ви заредят с още повече позитивна енергия и ще разширят мирогледа ви. А тъй като това е годината на Водния Тигър, най-добре е да посетите някоя река, езеро, море или океан. Допълнително всички действия, които предприемете за вашето самоусъвършенстване, ще бъдат добре възнаградени.

2. Любов – знакът на Тигъра е познат със своята пламенна и силна любов, подклаждана от вътрешния му огън. Ето защо тази година няма да липсват нито страстите, нито срещите. Но все пак трябва да внимавате и да не действате импулсивно. Бързото обвързване или преминаването към следващото ниво може да ви погоди коварен номер. Поради тази причина е препоръчително да се възползвате от годината на Водния Тигър, за да може по-добре да разберете себе си, човека до вас и какво реално искате от една връзка. Наред с това отношенията, базирани на обич, подкрепа и взаимно уважение, ще бъдат още по-засилени и благословени.

3. Кариера – прогнозите показват, че това е идеалната година за напредък и кариерно израстване. Появи ли се възможност, в която можете да покажете уменията си, не я пропускайте. За някои от вас, поемането на тези допълнителни задачки, може да грабне вниманието на работодателя ви. Ако имате нови идеи за това как можете да доразвиете бизнеса си, не забравяйте да ги приложите. Важно е да се спомене, че ако до този момент не сте били доволни от работата си, през 2022 г. е идеалният шанс да потърсите нова. Ала все пак не напускайте предварително настоящата си работа – поне, докато не бъдете наети на ново място.

Късметлийски цветове, числа, цветя и кристали

Освен статуийките на Тигъра, носенето и декорирането на нашето лично пространство с някои цветове също ще ни носи късмет през следващата година:

Меденожълтият ще напомня за връзката с природата и обичта към всичко естествено.

Ментовозеленият се асоциира с мъдростта, смелостта и равенството.

Лазурно- и небесносиният са свързани с водната стихия.

Тъмнокафявият е чувството на защитеност.

Жълто-оранжевият е характерен за Тигъра. И ако посрещнете новата година в такова облекло – определено ще заслужите благосклонността му.

Сметановият е сред най-натуралните природни оттенъци, които ни внушават спокойствие.

Щастливите числа ще са 1, 3, 4 и 9, цветята – жълтата водна лилия и цинерария, а кристалите – карнеол и планински кристал.