Холивуд: Още една златна възможност за Джони Деп

След успешното спечелено дело срещу бившата си съпруга, карибският пират не само започна да изчиства името си в Холивуд, но и да получава все повече и повече бизнес оферти и златни възможности. Разказваме ви коя е последната от тях:

 

Преди време се заговори, че следващият кинематографски проект на именития Тим Бъртън ще бъде продължение на “Бийтълджус” от 1988 година. Макар до този момент това да бяха слухове, преди броени дни американският кино деец сам ги потвърди.

Бийтълджус 2” бе одобрен от Warner Bros., даже вече успяхме да говорим със стария актьорски състав и всички се съгласиха да участват, включително Майкъл Кийтън и Уинона Райдър (изиграли главните роли на Бийтълджус и Лидия в първата част). Вече разполагаме и със сценарий, така че само чакаме да ни дадат “зелена светлина” и веднага започваме със снимките.” – споделя Тим Бъртън.

Майкъл Кийтън и Уинона Райдър в ролите на Бийтълджус и Лидия.

На всичкото отгоре бе потвърдено от съпруга на Хелена Бонъм-Картър, че Джони Деп също се присъединява към екипа на предстоящото заглавие: за всеобща радост не неговите върли фенове.

По данни на филмовия сайт IMDb, продукцията на “Бийтълджус 2” вече тече и се очаква лентата да излезе по кината през 2025 година.