Херцозите на Съсекс: Нови проекти и завръщане във Великобритания

По всичко изглежда, че принц Хари и Меган Маркъл – бившите членове на британското кралско семейство – добре знаят как да уплътнят свободното си време. Преди половин месец излезе дългоочакваната им книга за живота в английския двор, която не спира да оглавява класациите на Amazon US и Amazon UK за най-продавани продукти; само в Обединеното кралство са продадени над 30 хил. копия. Но освен издаването на мемоари, дублирането на филми и покупката на нов имот, скандалната двойка има намерение да реализира и други проекти. Ето за какво става дума:

 

Ново телевизионно предаване

Неотдавна по данни на таблоида The Daily Mirror се разбра, че младото семейство обмисля лансирането на собствено телевизионно предаване. Темите ще са фокусирани върху ежедневните проблеми на обществото като мястото на жената в него и расизмът. Известно е, че родителите на малкия Арчи вече са представили идеята си на различни телевизионни компании, но все още чакат отговор. В същото време им се отвори и друга възможност…

Общ проект със Spotify

Шведският гигант за легален стримийнг на музика е готов да им осигури предостатъчно поле за изява, с други думи – собствен подкаст. Темите, които ще бъдат дискутирани там, наподобяват тези в бъдещето им телевизионно предаване. Според The Daily Mirror на херцозите им е била обещана 7-цифрена сума, ако приемат предложението, но от Spotify още не са потвърдили новината. Да припомним, че базираната в Стокхолм компания вече е реализирала два подобни проекта с Ким Кардашиян и Мишел Обама, за която вече писахме – https://special.bg/mishel-obama-shte-lansira-parviya-si-podkast/ .

Пътешествие до Обединеното кралство

Въпреки новата свобода, на която се радва в Страната на неограничените възможности, на младия Хари не му е толкова лесно да бъде далече от родния си дом, както си мислят мнозина. Още повече, че избухналата пандемия от коронавирус ще затрудни пътуването му до Обединеното кралство, поне докато ситуацията в Съединените американски щати и във Великобритания не се поуспокои. В интерес не истината глобалният проблем не смекчи критиките на някои негови сънародници и най-вече на монархистите. Според тях принцът трябваше да си бъде вкъщи и да подкрепи не само своето семейство, но и сънародниците си по време на двете тежки кризи.

Принц Хари също обича да играе ръгби.

Така или иначе малкият брат на принц Уилям е решил твърдо да присъства на следващия английски шампионат по ръгби, който ще се проведе от октомври до ноември, 2021 година. Впрочем има и друга, по-важна причина за присъствието му на острова. Догодина ще отбележи 60-годишнината от раждането на майка му – принцеса Даяна Уелска –  в чиято чест ще бъде открита нова статуя.