Гуинет Полтроу изненада Ким Кардашиян с доста куриозен подарък

Докато звездната двойка Кание и Ким Уест е в процес на развод, 48-годишната Гуинет Полтроу –  носителка на „Оскар“ за най-добра актриса във „Влюбеният Шекспир“ (1998), реши да утеши своята приятелка с много чудат подарък. Ето за какво иде реч:

 

На риалити звездата Ким Кардашиян въобще не ѝ е лесно напоследък: грижите за четирите ѝ деца, раздялата ѝ с Кание и следването за юрист. Ето защо Гуинет решава да разведри своята приятелка по доста екстравагантен начин – пакетче с надпис „Кутията за трикове на Ким“. Дотук добре, но оттук нататък нещата стават доста по-интересни …

Кание и Ким вече не са заедно…

Вибратор, лубрикант и прословутата ароматизирана свещичка на госпожа Полтроу с аромат на оргазъм, но този път вдъхновен от самата получателка с арменски корени. Това бе потвърдено и от надписа върху опаковката ѝ „Това мирише като оргазма на Ким“. Както неотдавна писахме – https://special.bg/ideite-na-guinet-poltrou-za-koledni-podaratsi/ , Гуинет има доста щури идеи за подаръци.

По всичко личи, че Ким бе и приятно изненадана, и много доволна от направения подарък. Чрез Instagram история майката на Норт, Саут, Чикаго и Псалм благодари на приятелката си и на екипа ѝ от Goop: „Никога досега не съм била толкова развълнувана, честно… Мерси, Гуинет, обичам те. Благодаря и на Goop“. Със сигурност екранната Ема Удхаус знае как да докосне сърцето на една жена, намираща се пред тежък и неприятен развод.

Херцогът на Хейстингс и Дафни Бриджъртън.

Впрочем, Ким Кардашиян показа, отново чрез Instagram профила си, че е луда фенка на нашумелия сериал на Netflix „Бриджъртън“. Звездата от „Животът на Кардашиян“ разпалено следи любовната драма между Дафни Бриджъртън (Фиби Дивенър) и херцога на Хейстингс (Реже-Жан Пейдж). Може би по този начин Кимбърли също се опитва за малко да „избяга“ от любовните си проблеми?