Идеите на Гуинет Полтроу за коледни подаръци

Както всяка година американската звезда е приготвила списък с идеи за тези, които нямат и най-малка представа какво да подарят на близките си за Коледните празници. Разказваме ви за част от интересните ѝ предложения.

 

Въпросният списък е качен в официалния сайт на Гуинет – https://goop.com/style/gift-guides/ridiculous-holiday-gifts/ ,а някои от предлаганите стоки са не само чудати, но и безсмислени. Те, разбира се, могат да бъдат придобити от уебсайта, но, дори да не си купите нищо, все пак може да се вдъхновите от тях.

Хората с повече финансови възможности могат да избират между скейтборда на Hermès за 4400 долара, скрина с формата на пирамида за 35 хил. долара или кабината за учене за 13 600 долара. А за тези от вас, които са привлечени от духовете и спиритуализма, е подсигурена дъска „Уиджа“ срещу 1995 долара, произведена от екипа на Гуинет Полтроу. Офертите за външна сауна за 6900 долара и дизайнерска вана за 100 хил. долара също не са за изпускане.

Но екранната Ема Уудхаус е помислила и за хората с не толкова „тежки“ портфейли. Част от идеите включват книжка за оцветяване „Вулва“ за 15 долара, дресинг с трюфели за 20 долара, получаването на титла „лорд“ или „лейди“ при закупуването на 1 кв. м. частна земя в Шотландия срещу 50 долара или персонализиран „минималистичен“ портрет на вашия домашен любимец за 66 долара. Все пак 48-годишната актриса е известна с екстравагантния си и нетрадиционен вкус.

В интерес на истината, Гуинет не предлага само щури идеи за коледни подаръци. В категориите „за влюбените“, „за децата“, „за готвачите“, „за мъжете“ или „за пътешествениците“ можете да намерите по-традиционни и практични продукти – https://goop.com/holiday-gift-guide/.