Джейми Оливър с ново кулинарно шоу

Заради епидемията от коронавирус и фактът, че почти всички са по домовете си, британският телевизионен канал Channel 4 ще излъчва ново готварско шоу с прочутия Джейми Оливър.

 

Jamie: Keep Cooking and Carry On“ – така се казва предаването, което вече се върти в ефир и учи хиляди хора как да си приготвят лесни, здравословни и вкусни блюда, докато са под карантина. От наличните продукти в дома и рецепти, щадящи бюджета, до интересни идеи със замразена храна и малко на брой съставки. А за онези зрители, които не са толкова амбициозни, Джейми е приготвил непретенциозни рецепти за тесто за хляб или паста от всякакви подръчни материали.

Приготвянето на питателни ястия, за вас и за вашите любими хора, никога не е било толкова важно. Затова шоуто ще бъде пълно с множество лесни за изпълнение и вкусни рецепти за радост на цялото семейство, плюс допълнителни трикове, съвети и начини за по-ефикасното им реализиране, само с налични продукти. Да се захващаме за работа!“ – обясни известният английски ресторантьор.

Зоуи Колинс, главен директор на отдел „Съдържание“ в Jamie Oliver Group, коментира реализирането на идеята: „Изключително съм горда от бързината, с която нашият екип успя да създаде това шоу само за няколко дни. То е отговор на всички молби, които получихме за ново вдъхновяващо готварско предаване в тези трудни времена – а Джейми е най-подходящият избор за водещ. Възнамеряваме с тези епизоди да повдигнем настроението и те да са много, много полезни.“

Кой друг освен самият Джейми Оливър да ни помогне във всекидневната необходимост да храним здравословно себе си и нашето семейство? Споделяйки феноменалния си талант, той ще успокоява и вдъхновява нацията.“ – допълни ръководителят на отдел „Формати и функции“ на Channel 4 Сара Лазенби.

Кулинарното предаване „Jamie: Keep Cooking and Carry On“ се излъчва всеки понеделник от 17:30 часа, британско време, по Channel 4, а всички негови епизоди ще са достъпни в уебсайта https://www.channel4.com/programmes/jamie-keep-cooking-and-carry-on/on-demand/71360-005 .