Дамски часовници

1. Уникалният Panthere на Cartier не може да ви остави безучастни. Мистично зеленото „око“ на циферблата е приютило изящното изображение на пантера, символ на красивите, но самостоятелни жени, които не са склонни на отстъпки.

 

 

 

 

 

2. Уникалният модел Hortensia на престижния бранд Shaumet предоставя на дамите удоволствието да носят една малка изискана градина на китката си, на която да се наслаждават всеки път, когато поглеждат за часа.

3. Класическият и същевременно женствен часовник Grande Seconde на Jaquet Droz очарова с мекия и изискан блясък на седеф, злато и 90 уникални диаманта.

4. Audemars Piguet предлага турбийон с изящен дизайн, включващ флорални мотиви и цяло съзвездие брилянти. Те са успешно съчетани с куп високотехнологични екстри, включително водоустойчивост и 72-часова резервна мощност.

5. Изчистените линии, елегантната симетрия и луксозната визия  превръщат Lucea на Bulgari в желан аксесоар на успялата жена, която цени еднакво добрия вкус и времето си.

6. Хронографът на Patek Philippe е адресиран към деловите жени, които водят активен начин на живот и в същото време харесват дискретния разкош съчетан с най-новите модни тенденции.

7. Изключително красивият модел Datejust на Rolex разказва романтична приказка за седефени синьо-розови пеперуди на фона на стотици звездовидни диаманти, обгърнати от мекия блясък на розовото злато.